Nejpověstnější zlatokopka a diva z Bláznivé střely se dočká filmového portrétu. Zahrát si ji má hvězda seriálu o wrestlingu

Nejpověstnější zlatokopka a diva z Bláznivé střely se dočká filmového portrétu. Zahrát si ji má hvězda seriálu o wrestlingu
Anna Nicole Smith - Bláznivá střela 33 a 1/3: Poslední trapas | Paramount Network
Anna Nicole Smith se narodila roku 1967, v devatenácti letech se stala matkou a roku 1992 se proslavila prostřednictvím časopisu Playboy. Její podoba s hereckou ikonou Jayne Mansfield jí zpočátku zajišťovala spoustu pozornosti módních magazínů, filmových studií i bohatých mužů. Po boku Leslieho Nielsena si zahrála ve třetím díle Bláznivé střely a štěstí zkusila také s exploatačním akčňákem Mrakodrap, ale hvězda stříbrného plátna se z ní nikdy nestala. Ztvárňovala ostatně jen různé verze blonďatého sexuálního objektu, což bylo dáno nejen její vizáží, ale také veřejnou pověstí.
Roku 1994 se totiž provdala za devětaosmdesátiletého magnáta J. Howarda Marshalla, jenž vlastnil 16 % akcií Koch Industries a jeho tehdejší jmění činilo přes jednu a půl miliardu dolarů. Marshall zemřel pouhých třináct měsíců po svatbě a Smith nezmínil v poslední vůli, tudíž následovaly více než desetileté soudní tahanice s právoplatnými dědici impéria.
Bláznivá střela 33 a 1/3: Poslední trapas
Anna Nicole Smith - Bláznivá střela 33 a 1/3: Poslední trapas | Paramount Network
Smith zemřela roku 2007 na předávkování předepsanými léky a spekuluje se, že vinu na předčasném úmrtí nese také její doktorka Khristine Eroshevich.
A právě o posledních dnech života Anny Nicole Smith má pojednávat chystané drama Hurricana, v němž oscarová Holly Hunter (Piano) ztvární právě zmiňovanou doktorku, snažící se odvrátit neblahý osud své pacientky. Obsazení samotné playmate je zatím předmětem vyjednávání, ale nejčastěji se skloňuje jméno pětatřicetileté Betty Gilpin.
Atraktivní blondýnu, schopnou zazářit v drsné akční poloze i v romantických komediích, si pamatujeme z loňského streamovacího hitu Válka zítřka, ze satirického akčňáku Lov a především ze seriálu GLOW: Nádherné ženy wrestlingu. A pokud roli získá, půjde o správnou volbu.
nejpovestnejsi-zlatokopka-a-diva-z-blaznive-strely-se-docka-filmoveho-portretu-zahrat-si-ji-ma-hvezda-serialu-o-wrestlingu-3
Betty Gilpin | Netflix
Režírovat bude Francesca Gregorini, známá například díky seriálu Killing Eve. Scénář obstará dvojice Rachel Sarnoff a Matt Sarnoff.