Ryan Gosling na pražské tramvaji či Jason Momoa s beraními rohy. Netflix láká na své letošní filmové novinky

Ryan Gosling na pražské tramvaji či Jason Momoa s beraními rohy. Netflix láká na své letošní filmové novinky
The Gray Man (2022) | Netflix
V tříminutové upoutávce se Netflix chlubí, co za velké a očekávané filmy tento rok uvede. Mezi největší lákadla pochopitelně patří akční sci-fi The Adam Project, v níž bude Ryan Reynolds se svým třináctiletým já zachraňovat budoucnost, pokračování komediální detektivky Na nože s Danielem Craigem a hlavně v Česku natáčený akční thriller The Gray Man, dosud nejdražší film z produkce Netflixu, v němž se z elitního zabijáka v podání Ryana Goslinga stane štvaná zvěř. Trailer nám mimo jiné poodhalí velkolepou akční scénu, v níž Gosling bojuje o život na střeše pražské tramvaje. Poprvé uvidíme i jeho hlavního nepřítele, jehož si zahrál neméně slavný Chris Evans.

Trailer: výhled filmů z produkce Netflixu na rok 2022

The Gray Man
To ale není zdaleka všechno. Vysoká sledovanost se určitě bude očekávat i od dobrodružné fantasy Slumberland, v níž si Jason Momoa zahraje fantazijní bytost s beraními rohy na hlavě, akční fantasy komedie Day Shift, kde Jamie Foxx bude lovit upíry, druhý díl detektivního dobrodružství Enola Holmes o mladší sestře Sherlocka Holmese, animovaná adaptace Pinocchia v režii oscarového Guillerma del Tora či výpravná pohádková fantasy The School for Good and Evil, v níž se objeví Charlize Theron, Ben Kingsley nebo Laurence Fishburne.
Ryan Reynolds
Projekt Adam | Netflix
Bude toho zkrátka spousta, takže si z pestré nabídky desítek nových filmů vybere určitě každý. Který z avizovaných snímků nejvíce láká vás?