Na český trh přichází další slavná americká streamovací služba. Budete si moct naplno užívat Marvelu a Star Wars

Na český trh přichází další slavná americká streamovací služba. Budete si moct naplno užívat Marvelu a Star Wars
The Mandalorian (2019) | Disney
V Česku už delší dobu působí hned několik zahraničních streamovacích služeb, jako je například Apple TV+, Netflix nebo HBO GO. Nyní ale na český trh přichází další novinka. Společnost The Walt Disney Company slíbila, že letos zpřístupní svou streamovací platformu Disney+ v dalších 42 světových zemích. Patří mezi ně státy v Evropě, Africe a na Středním východě. Mezi evropské se řadí Česká republika, Polsko, Maďarsko, Rumunsko, Slovensko a Pobaltí. Prozatím je služba Disney+ přístupná pouze v západní Evropě a ve Skandinávii.
Loki
Loki | Disney
Jak se asi dá očekávat, Disney nabídne až tisíce pořadů, seriálů a filmů své produkce. Služba vznikla v roce 2019 a dnes je jednou z nejslavnějších streamovacích služeb světa. Budete tak moci ve velkém koukat jak na disneyovskou filmovou či televizní klasiku, tak i na nejžhavější novinky – vše na jednom místě. Platforma mimo jiné nabídne i spoustu titulů od Pixaru, Marvelu či dokumentární snímky z kanálu National Geographic. Sladkou třešničkou na dortu je, že jsou zde k dispozici veškeré filmy i seriály ze světa Star Wars a zábavní obsah z produkce značky Star.
V současnosti má služba celosvětově kolem 118 milionů předplatitelů, velké oblíbenosti se začala těšit hlavně poté, co zde byly uveřejněny marvelovské seriály, jako je WandaVision a Loki, či Star Wars, například Mandalorian. Analytici jsou velice optimističtí. Věří, že se službě Disney+ podaří do roku 2024 získat až 260 milionů předplatitelů. A to hlavně díky nabízení exkluzivního obsahu, čemuž můžou pomoci právě originální seriály od Marvelu či Disneyho. Kromě výše uvedených mezi ně patří například marvelovská minisérie The Falcon and the Winter Soldier.
na-cesky-trh-prichazi-dalsi-slavna-americka-streamovaci-sluzba-budete-si-moct-naplno-uzivat-marvelu-a-star-wars-10
WandaVision (2021) | Disney
A kolik za Disney+ zaplatíte? Možná vás potěší zpráva, že bude pravděpodobně levnější než Netflix. Za nejzákladnější variantu, omezenou jen na jedno zařízení, zaplatíte měsíčně 199 Kč, za největší balíček, který obsahuje možnost až čtyř připojených zařízení současně, dáte 319 Kč. U HBO GO pak necháte 159 Kč. Kolik přesně ale za Disney+ u nás zaplatíte zatím nebylo zveřejněno. Předpoklad, že bude levnější, vychází z amerických údajů. V USA diváci platí 8 dolarů, čili nějakých 175 Kč.
na-cesky-trh-prichazi-dalsi-slavna-americka-streamovaci-sluzba-budete-si-moct-naplno-uzivat-marvelu-a-star-wars-4
The Mandalorian (2019) | Disney
Streamovací službu si stejně jako Netflix budete moci stáhnout i do svých mobilních zařízení či tabletů. Podmínkou je mít připojení na internet a logicky čím rychlejší, tím lepší.