Jinde kvůli němu přetáčí celé filmy, ve Smrti na Nilu ale herec obviněný ze znásilnění a kanibalismu stále zůstává

Jinde kvůli němu přetáčí celé filmy, ve Smrti na Nilu ale herec obviněný ze znásilnění a kanibalismu stále zůstává
Smrt na Nilu | 20th Century Fox
Mezi hereckými nováčky, na které Hercule Poirot (Kenneth Branagh) upře svůj vyšetřovací zrak, jsou tentokrát Gal Gadot, Russell Brand, Annette Bening, Rose Leslie a jak ukazuje nový trailer, stále ještě Armie Hammer.
Smrt na Nilu
Hammerovi se začátkem minulého roku začala bortit kariéra, když na internet unikly údajné screenshoty jeho konverzací, v nichž rozebíral kanibalské fantazie a různé sexuální fetiše. Jako by to nestačilo, jeho bývalé milenky a přítelkyně ho začaly obviňovat z emocionálního zneužívání, manipulace i z násilí. K tomu se přidala obvinění ze znásilnění a sexuálního obtěžování. Hammer byl vyhozen z připravovaných filmů Shotgun Wedding a The Billion Dollar Spy. Z již natočené sportovní komedie Next Goal Wins byl rovnou vystřižen a momentálně jsou jeho scény přetáčeny s Willem Arnettem. Přišel také o angažmá v divadle a jeho agentura s ním rozvázala spolupráci.
Kenneth Branagh, Gal Gadot, Armie Hammer
Smrt na Nilu | 20th Century Fox
Navzdory všemu společnost Disney překvapivě prohlásila, že jej ze Smrti na Nilu nevymaže. Hammer ve snímku hraje jednu z hlavních rolí, přetáčky by tak stály desítky milionů dolarů. Nemluvě o ztížených natáčecích podmínkách v době covidové – Smrt na Nilu je filmem, kde je často na scéně mnoho herců najednou, takže by přetáčky byly pro štáb extrémně náročné.
Smrti na Nilu vstoupí do kin 10. února. Snímek je natočený podle románu Agathy Christie z roku 1937 a vypráví o dovolené Poirota na palubě okouzlujícího říčního parníku v Egyptě. Plánované volno se změní v hon na vraha ve chvíli, kdy idylické líbánky dokonalého páru postihne tragédie.