Trailer: Liam Neeson bude i nadále zabíjet lidi. Nezastaví ho ani sedmdesátka na krku

Trailer: Liam Neeson bude i nadále zabíjet lidi. Nezastaví ho ani sedmdesátka na krku
Blacklight (2022) | Briarcliff Entertainment
V životě je jen pár věcí, které lze považovat za jisté: smrt, daně a Liam Neeson, každoročně se objevující ve filmech, v nichž dělá z padouchů sekanou. V akčním thrilleru Blacklight režiséra Marka Williamse (Pro balík prachů) Neeson představuje vládního agenta Travise Blocka, jehož rodina se ocitne v ohrožení, když se Block přiblíží odhalení strašlivých státních tajemství. Zloduši z tohoto filmu zjevně nikdy neviděli 96 hodin, jinak by totiž neudělali tu fatální chybu, že si troufnou na Neesonovou rodinu.

Trailer: Blacklight

Blacklight
Trailer je dle očekávání plný zbraní, pěstních soubojů a explodujících aut – téměř sedmdesátiletý Neeson bude mít očividně opět plné ruce s masakrováním svých nepřátel. Podobně jako v 96 hodinách i zde dojde také na něžné emocionální chvilky. Zejména ve scéně, v níž Block tráví čas se svou vnučkou, která se ho sladce zeptá, zda je dobrý člověk.
Datum české premiéry snímku Blacklight zatím není známé, pro fanoušky Neesonových stříleček to každopádně zatím vypadá na skvělý rok: novinka akčního specialisty Martina Campbella (Zlaté oko, Casino Royale) s názvem Memory, kde si nestárnoucí irský drsňák zahraje s australským hercem Guyem Pearcem či Monicou Belluci, vstoupí do amerických kin už na konci dubna.