Filmové Uncharted ukazuje v novém traileru krádež pirátské lodi a Sullyho legendární knírek

Filmové Uncharted ukazuje v novém traileru krádež pirátské lodi a Sullyho legendární knírek
Uncharted | Sony
Trvalo to celou dekádu, než se povedlo úspěšnou herní sérii Uncharted dostat před kamery. Postupem let z natáčení vycouvalo hned devět režisérů, o množství herců ani nemluvě. Nakonec u projektu vydržel Ruben Fleischer, autor hitů Zombieland a Venom. Pod jeho vedením se hlavních rolí dobrodruha Nathana Drakea a jeho mentora Sullyho ujali Tom Holland a Mark Wahlberg (ten si měl paradoxně jednu dobu zahrát Nathana Drakea).
V roli hlavního záporáka se diváci mohou těšit na Antonia Banderase.
Uncharted
Uncharted | Sony
První trailer na filmové Uncharted u fanoušků vyloženě nezaválel (ne že by byl přímo špatný, ale předloha byla cítit maximálně ze scén, které hru přímo vykrádaly). V Sony si tak pospíšili a vydali po pouhých dvou měsících upoutávku další. Ostatně Holland teď díky novému Spider-Manovi jede, dává proto smysl jeho fanoušky upozornit, že brzy dorazí do kin v něčem dalším.

Uncharted: Trailer #2

Uncharted
Dojmy? Novému traileru rozhodně nechybí energie, snaživé odkazy na herní předlohu a dostatečně velkolepé měřítko. Je třeba ocenit, že tentokrát už má Sully (i když jen na kratičkou chvíli) konečně i knírek. Pokud nezesílí pandemie, dorazí Uncharted do českých kin 10. února 2022.