Jak jsem poznala vašeho otce: očekávané pokračování kultovního sitcomu má konečně první trailer

Jak jsem poznala vašeho otce: očekávané pokračování kultovního sitcomu má konečně první trailer
Jak jsem poznal vaši matku | 20th Century Fox Television
Zatím nevíme, jak přesně bude nová show How I Met Your Father (Jak jsem poznala vašeho otce) provázaná s tou původní. Představitelka hlavní role Hilary Duff nicméně uvedla, že návaznost tu je a při troše štěstí se do budoucna dočkáme i camea někoho z původních herců. Zpátky na palubě je Pamela Fryman, která režírovala většinu epizod Jak jsem poznal vaši matku. V případě nové série, jež čítá deset dílů, by měla být podepsána pod všemi.

Trailer: How I Met Your Father

Jak jsem poznala tvého otce
Sophie (Duff) a její přátelé se snaží zjistit, kdo jsou, co chtějí od života a jak se zamilovat v době seznamovacích aplikací a neomezených možností.
Vývoj tohoto spin-offu byl extrémně složitý. První verze scénáře vznikly již v roce 2014 po skončení původní show. Tehdy se měla role vypravěčky (tedy postavy, jejíž hlas by po vzoru původní show epizody seriálu vždy otevíral a celý děj divákům líčil) ujmout Meg Ryan. Dokonce vznikl pilotní díl, byl ale tak špatně přijatý, že televize celý projekt zařízla. V limbu pospával až do minulého roku, kdy si sérii objednala streamovací služba Hulu. Role vypravěčky nakonec připadla Kim Cattrall (Samantha ze Sexu ve městě) a podle traileru postavu tentokrát i uvidíme. Komika Boba Sageta, který v Jak jsem poznal vaši matku představoval hlas Teda, kamera nikdy neukázala.
Na Hulu dorazí How I Met Your Father již 18. ledna 2022. Původní seriál se dočkal devíti sérií, takže je na co navazovat. Doufejme, že některá z v Česku dostupných streamovacích služeb zařadí show po premiéře do své nabídky.
Jak jsem poznala tvého otce
How I Met Your Father