Trailer: zapomeňte na Red Notice, Channing Tatum, Sandra Bullock a Brad Pitt přináší tu pravou dobrodružnou jízdu

Trailer: zapomeňte na Red Notice, Channing Tatum, Sandra Bullock a Brad Pitt přináší tu pravou dobrodružnou jízdu
The Lost City | Paramount Network
Samotářská autorka romantických románů Loretta Sage (Sandra Bullock) má před sebou propagační turné své nejnovější knihy společně s modelem (Channing Tatum), který je na jejím přebalu. Z dané situace není vůbec nadšená. A co teprve, když ji unese bláznivý milionář Fairfax (Daniel Radcliffe), aby mu pomohla v nalezení dávno ztraceného města. Krásný model z obálky se vydá do nebezpečné džungle, aby Lorettu zachránil. Přirozeně se to celé zvrtne a do akce se extrémně vtipně zapojí i Brad Pitt.

Trailer: Ztracené město

Ztracené město
Snímek natočili bratři Aaron a Adam Neeovi, a přestože nemají ve filmografii nic, co by naznačovalo, že podobnou velkolepou jízdu ukočírují, celé to vypadá ohromně našlapaně, vtipně a skvěle obsazeně. Tatum se do kin vrací po delší odmlce, kdy upozadil kariéru, aby se mohl více věnovat výchově své malé dcery Evelyn. Pitt je v komediálních vodách stále spíše vzácně, takže vždy potěší, když se podobnému projektu upíše (a podle závěrečného pohození vlasů si to náramně užívá). Pro Bullock jde o žánrovou vestu, kterou má léty ozkoušenou. Na hit je tedy zaděláno.
Na rozdíl od „streamovacího“ Red Notice míří Ztracené město exkluzivně do kin. Do těch českých snímek uvede společnost CinemArt 24. března 2022.
Ztracené město
The Lost City