Trailer: Nicolas Cage hraje v nové šílené komedii sám sebe. A víc už si to užívat nemůže

Trailer: Nicolas Cage hraje v nové šílené komedii sám sebe. A víc už si to užívat nemůže
The Unbearable Weight of Massive Talent | Lionsgate
Snímek, jehož název v českém překladu znamená Nesnesitelná tíha obrovského talentu, sleduje fiktivní verzi Nicolase Cage. Ten přijme za milion dolarů za účast na narozeninách svého největšího fanouška Javiho Gutierreze (Pedro Pascal). Věci nicméně naberou rychlý spád, když je Cage naverbován agentkou CIA (Tiffany Haddish), protože Javi rozhodně není žádný andílek. Aby Cage dostál své legendě a všechny zachránil, musí se během akce vtělit do svých nejikoničtějších postav.

Trailer: The Unbearable Weight of Massive Talent

Nesnesitelná tíha obrovského talentu: 1. trailer | Lionsgate
Z traileru se The Unbearable Weight of Massive Talent jeví jako ultimátní fanouškovský film. Je otázkou, jak moc řadový divák ocení samotný šílený námět bez znalosti citovaných kousků a vlastně i Cageova osobního života (osobně jsem se nahlas zasmál u scény se sochou a hysterického křiku při přelézání zídky), pokud nicméně máte trochu nakoukáno nebo je Cage váš oblíbenec, rozhodně byste si tenhle kousek neměli nechat ujít.
Snímek vstoupí do amerických kin 22. dubna 2022, českou premiéru zatím bohužel nemá. Režíruje Tom Gormican (seriál Ghosted, (Ne)zadaní).
Nesnesitelná tíha obrovského talentu
The Unbearable Weight of Massive Talent