Johnny Depp je ze hry. Jeho nástupce v novém traileru na Fantastická zvířata ale perlí

Johnny Depp je ze hry. Jeho nástupce v novém traileru na Fantastická zvířata ale perlí
Fantastická zvířata: Brumbálova tajemství (2022) | Warner Bros.
Fanouškové a fanynky světa Harryho Pottera dostali krásný předvánoční dárek v podobě epické upoutávky na třetí díl Fantastických zvířat, celým názvem Fantastická zvířata: Brumbálova tajemství. V tomto scénkami nabitém traileru se objevuje řada známých i pár nových postav. Nechybí zde samozřejmě Mlok Scamander, Brumbál, Credence, Jacob a Mlokův bratr Theseus. V pár scénách se objevila i Queenie. Scénám dominuje i hlavní záporák Grindelwald, tentokrát se diváci a divačky ale nepotěší pohledem na charismatického Johnnyho Deppa. Kvůli jeho stále trvajícím soudním problémům s jeho bývalou ženou jej v tomto třetím pokračování nahradil herec ze seriálu Hannibal a například z Doctora Strange, Mads Mikkelsen. Ten ve své nové roli vypadá opravdu perfektně.

Trailer: Fantastická zvířata: Brumbálova tajemství

Fantastická zvířata: Brumbálova tajemství
Grindelwaldova sobecká vyšinutá povaha a úlisný vzhled mu zde skvěle sedí. Tvůrci vytvořili novou verzi Grindelwalda, která rozhodně žádného nadšence neodradí. Zaráží jedině, že se ani v jedné ze scén neobjevila Mlokova přítelkyně Tina Goldstein. Snad nám to tvůrci ve filmu nějak vysvětlí.
V příběhu bychom se po vzoru dvou minulých dílů měli znovu ocitnout na cestách. Tentokrát se přesuneme do Brazílie do kouzelnické školy čar a kouzel s názvem Castelbruxo. Budova je posetá zlatem a mudlové toto místo přezdívají El Dorado. Specializace této školy je kvůli jejímu umístění uprostřed amazonského pralesa na bylinkářství a magizoologii. Naši hrdinové se sem pravděpodobně přesunou proto, aby odhalili temné plány zlotřilého Grindelwalda. Podaří se jim uspět? A nahlédnout pod pokličku Brumbálova osobního života? To už se brzy dozvíme. Premiéra by v našich kinech měla být 7. dubna 2022.
johnny-depp-je-ze-hry-jeho-nastupce-ale-v-novem-traileru-na-fantasticka-zvirata-perli-3
Fantastická zvířata: Brumbálova tajemství (2022) | Warner Bros.