Střetne se ve třetím díle Venom s Fantastickou čtyřkou či Iron Manem? Kdo ví, v jedné věci mají ale tvůrci jasno

Střetne se ve třetím díle Venom s Fantastickou čtyřkou či Iron Manem? Kdo ví, v jedné věci mají ale tvůrci jasno
Spider-Man: Bez domova (2021) | Sony
Ano, třetí díl Venoma bude. Tuto novinku prozradila pro zábavní web Collider producentka nového Spider-Mana: Bez domova Amy Pascal. Slíbila, že to určitě nebylo naposledy, co jsme se s Eddiem Brockem a jeho symbiontem na našich obrazovkách setkali. Už nyní prý tvůrci vymýšlejí první scény k jeho třetímu pokračování. Dodala ale také, že se nyní studia primárně soustředí na to dostat co nejvíce diváků do kin na nového Spider-Mana.
Venom 2: Carnage přichází (2021)
Venom 2: Carnage přichází (2021) | Sony
Venom 2 vstoupil do amerických kin 1. října a velice rychle se stal jedním z největších hitů. K dnešnímu datu vydělal kolem 483 milionů dolarů, přičemž jeho rozpočet činil zhruba 1110 milionů. To se možná na první pohled nemusí zdát jako velká částka. První díl Venoma v roce 2018 totiž vydělal 856 milionů. Je ale důležité přihlédnout k faktu, že byl druhý díl v kinech uprostřed světové pandemické krize.
Podle komiksového autora Todda McFarlaneho, který promluvil pro magazín PopCulture, by se Venom mohl v budoucnosti dočkat propojení s Fantastickou čtyřkou nebo dokonce Iron Manem. Podle jeho slov by to bylo „cool“. Prozradil ale také, že než se dočkáme něčeho takového, bude se muset Eddie Brock střetnout s Peterem Parkerem alias Spider-Manem. Každý fanoušek či fanynka komiksů totiž ví, že právě on má s Eddiem nejpropojenější příběh. Konec druhého Venoma nám mnohé napověděl. Dle mého názoru se máme v novém Spider-Manovi: Bez domova, který má dorazit do našich kin už 16. prosince, rozhodně na co těšit.
stretne-se-ve-tretim-dile-venom-s-fantastickou-ctyrkou-ci-iron-manem-kdo-vi-v-jedne-veci-maji-ale-tvurci-jasno-11
Spider-Man: Bez domova (2021) | Sony