Trailer: Nové netflixovské drama ukazuje, co se stane, když se dva lidé snaží bojovat proti nezastavitelné nacistické síle

Trailer: Nové netflixovské drama ukazuje, co se stane, když se dva lidé snaží bojovat proti nezastavitelné nacistické síle
Mnichov: Na prahu války | Netflix
Snímek byl natočen podle bestselleru Roberta Harrise (Muž ve stínu) a přestože je příběh ústředních postav smyšlený, kniha disponuje řadou zajímavých historických podrobností ze skutečného dění v době podpisu Mnichovské dohody. Pokud se filmové verzi povede tento aspekt zohlednit, mohla by diváky čekat velmi napínavá a současně i poučná podívaná.

Trailer na Mnichov: Na prahu války

Mnichov: Na prahu války: trailer | Netflix
Mnichov: Na prahu války režíruje Christian Schwochow, který loni natočil uznávaný německý film Je Suis Karl a v roce 2019 také dva díly seriálu Koruna od Netflixu. Autorem scénáře je Ben Power (The Hollow Crown).
Oficiální popis: Je podzim 1938 a Evropa stojí na prahu války. Adolf Hitler se chystá napadnout Československo a vláda Nevilla Chamberlaina (Jeremy Irons) zoufale hledá mírové řešení. Ve stále napjatější atmosféře odjíždějí britský úředník Hugh Legat (George MacKay) a německý diplomat Paul von Hartmann (Jannis Niewöhner) na mimořádnou konferenci do Mnichova. Po zahájení rozhovorů se oba staří přátelé ocitnou uprostřed vysoké politické hry, při které visí ve vzduchu velmi reálné nebezpečí. Celý svět napjatě sleduje, jestli se podaří zabránit válce. A pokud ano, tak za jakou cenu?
Drama Mnichov: Na prahu války dorazí na Netflix 21. ledna 2022.
Mnichov: Na prahu války
Mnichov: Na prahu války