Jason Momoa málem hrál další legendární roli. Nové video ukazuje, jak měl představitel Aquamana vypadat ve zrušené Vráně

Jason Momoa málem hrál další legendární roli. Nové video ukazuje, jak měl představitel Aquamana vypadat ve zrušené Vráně
Jason Momoa | Warner Bros.
V hlavní roli rebootu se postupně „vystřídali“ Bradley Cooper, Channing Tatum, Mark Wahlberg, Luke Evans a James McAvoy. Jednou se nelíbil scénář, jindy se ukázalo, že práva na předlohu nemá jen jedno studio.
Jedním z adeptů na hlavní roli v nové Vráně byl i Jason Momoa (Aquaman, Duna). Ten byl projektu upsán v roce 2014, kdy měl snímek režírovat Corin Hardy (Sestra). Po přechodu práv ze studia Relativity Media na Sony v roce 2015 však snímek šel do produkčního limbu a Hardy i Momoa nakonec v roce 2018 projekt opustili kvůli neshodám ohledně jeho směřování. Nikdy se nevědělo, v jak pokročilé fázi vývoje Vrána byla. Nyní se ukazuje, že snímek měl za sebou minimálně nějaké fyzické přípravy, neboť se na internetu objevily kratičké testovací záběry namaskovaného Jasona Momoy.
Je obrovská škoda, že tohle nevyšlo, protože Momoa vypadá v roli přesně tak, jak by podle komiksu měl (a jak ho známe, dal by natáčení maximum).
Vrána je nejprodávanější černobílý komiks na světě. Ironií osudu je, že původně neměl být vůbec vydán. James O'Barr stvořil Vránu čistě proto, aby se vyrovnal se ztrátou milované přítelkyně Bethany, již srazil opilý řidič dodávky a poté ji vláčel několik desítek metrů. Silně osobní příběh Erika, který se navrátí ze záhrobí, aby se pomstil pouličnímu gangu za svoji smrt a smrt své snoubenky, ale nakonec vyšel a nadchl čtenáře po celém světě.