Další filmová adaptace od autora románu Muž jménem Ove je tu. Úzkosti a jejich lidé v prvním traileru

Další filmová adaptace od autora románu Muž jménem Ove je tu. Úzkosti a jejich lidé v prvním traileru
Úzkosti a jejich lidé | Netflix
Snímek Muž jménem Ove si vedl u diváků skvěle a slušnému zájmu a vysokému hodnocení se těšil i seriál Medvědín v produkci HBO. Nejnovější seriál Úzkosti a jejich lidé vznikl pod hlavičkou Netflixu, k dispozici je první trailer.

Trailer Úzkosti a jejich lidé

Úzkosti a jejich lidé
Úzkosti a jejich lidé je naprosto bláznivá komedie o skupince rukojmích zajatých při prohlídce bytu. Neúspěšný bankovní lupič se uvnitř zamkne s přehnaně nadšeným realitním makléřem, dvěma morousy závislými na nákupech v IKEA, jedním potměšilým multimilionářem, smutnou starou paní, ženou v pokročilém stadiu těhotenství a otravným chlápkem s králičí hlavou. Nakonec to lupič vzdá a všechny propustí, ale když pak dovnitř vpadne policie, byt je… prázdný. V následné sérii zmatených výslechů všichni vylíčí svou verzi událostí a před čtenářem vyvstane klasická detektivní záhada: Jak se lupiči podařilo utéct? Proč všichni tak zuří? A hlavně — co se to dnes se všemi děje? Přesně tak zní oficiální anotace románové předlohy, které se seriál bude držet. Jak záběry z traileru ukazují, dojde nejen na maskovaného králíka, ale i na dva naprosto zoufalé policisty, kteří se pokusí přijít celému tomu šílenství na kloub.
Úzkosti a jejich lidé v režii Felixe Herngrena budou mít premiéru 29. prosince letošního roku. V hlavních rolích se představí Alfred Svensson, Dan Ekborg, Leif Andrée, Marika Lagercrantz, Carla Sehn, Petrina Solange, Anna Granath, Per Andersson, Lottie Ejebrant a Sofia Ledarp.