Trailer: Už žádný hodný Bilbo Pytlík – Martin Freeman nahání v novém seriálu jako vyhořelý policajt hrůzu

Trailer: Už žádný hodný Bilbo Pytlík – Martin Freeman nahání v novém seriálu jako vyhořelý policajt hrůzu
The Responder | BBC
Freeman v seriálu hraje krizí postiženého, morálně zkompromitovaného a nekonvenčního policistu Chrise, který se v Liverpoolu vydává na noční směny. Zatímco se snaží udržet nad vodou v osobním i profesním životě, je nucen vzít do terénu novou kolegyni Rachel (Adelayo Adedayo). Netrvá dlouho, než si oba uvědomí, že přežití ve vysoce stresujícím, neúprosném nočním světě bude záviset na tom, zda si budou navzájem krýt záda.

Trailer The Responder

Scénář k seriálu napsal Tony Schumacher, který se podílel na dva roky staré, lehce nadprůměrné dramatické show Clink z prostředí ženské věznice. The Responder by měl v jeho podání nabídnout podstatně výživnější podívanou, neboť Schumacher si ulice Liverpoolu důkladně prošel, když sám sloužil u policie. Navíc je poznal i z pozice taxikáře. Měl by mít tedy velmi jedinečný vhled. Freeman překvapuje tím, jak je v roli doslova k nepoznání. Jeho ostřejší já jsme sice viděli již v Sherlockovi, Chris je ale úplně jiná liga.
„Martin je jedním z velkých britských herců. Vykazuje neskutečnou míru talentu a lidskosti, která vdechuje kouzlo slovům, jež jsem měl to štěstí mu napsat. Nemohu se dočkat, až diváci uvidí jeho výkon. Mám velké štěstí, že jsem jeho výkon mohl sledovat z první řady,“ uvedl Schumacher.
Datum premiéry seriálu The Responder zatím nebylo oznámeno.
trailer-uz-zadny-hodny-bilbo-pytlik-martin-freeman-nahani-v-novem-serialu-jako-vyhorely-policajt-hruzu