Nová verze Sněhurky našla zlou královnu. Bude jí populární izraelská kráska

Nová verze Sněhurky našla zlou královnu. Bude jí populární izraelská kráska
Gal Gadot | Warner Bros.
Nová verze Sněhurky vzniká ve společnosti Disney už od roku 2016, ale
West Side Story
West Side Story | Twentieth Century Fox
nyní začíná dostávat konkrétnější obrysy. Snímek bude režírovat Marc Webb, jenž stojí za všemi sólovkami Spider-Mana od Marvelu (Homecoming, Daleko od domova a nadcházející Bez domova), a scénář má na starost Cressida Wilson, která napsala například Dívku ve vlaku. Produkce by měla odstartovat někdy v průběhu příštího roku a hlavní role zapovězené princezny se chopí dvacetiletá Američanka Rachel Zegler, která se již v prosinci představí v muzikálu West Side Story od Stevena Spielberga.
Připravovaný snímek nyní našel také představitelku záporné role, pomstychtivé a sebestředné královny, která od svého kouzelného zrcadla očekává, že ji nazve nejkrásnější bytostí. Podlou postavu ztvární izraelská modelka a herečka Gal Gadot, známá především jako Wonder Woman a momentálně na Netflixu zatápějící Dwayneu Johnsonovi v akční komedii Red Notice. Gadot prý byla první volbou producentů od samého začátku, zatímco Zegler získala prestižní roli v obsáhlém konkurzu.
Magazín Variety vyzpovídal Gadot při premiéře Red Notice. Půvabná herečka nemohla prozradit příliš podrobností, ale podělila se o radost z další výrazné kariérní výzvy. „Nemohu toho s vámi příliš sdílet a plně odpovědět na otázku. Tento přístup k příběhu je velmi odlišný, nádherný a plný zábavy. Jsem moc nadšená. Kéž bych toho mohla prozradit víc,“ nechala se slyšet herečka, kterou si pamatujeme také ze série Rychle a zběsile.
Gal Gadot
Red Notice | Netflix
Gadot vůbec poprvé ztvární ryze zápornou postavu a jistě nepůjde o jedinou raritu, kterou toto „živé“ zpracování slavné pohádky nabídne. Bezesporu se dočkáme modernizace některých motivů a také hudby, kterou obstará dvojice Benj Pasek a Justin Paul, podepsaná pod soundtrackem k muzikálu La La Land. Sněhurka zapadá do řady hraných předělávek animovaných hitů, které společnost Disney připravuje a které zahrnují také nové verze Petera Pana nebo Malé mořské víly. Premiéru můžeme očekávat nejpozději roku 2024.