Disney vsází na staré známé. Někteří ani nebyli hlavními postavami, ale teď dostávají vlastní show!

Disney vsází na staré známé. Někteří ani nebyli hlavními postavami, ale teď dostávají vlastní show!
The Ice Age Adventures of Buck Wild | Disney
A dostalo se samozřejmě i na animované pořady pro děti. Milovníky filmů Doba ledová jistě potěší zpráva, že se na obrazovky Disney+ vrací jedna velmi osobitá postava, která se objevila v Době ledové 3 - řeč je o jednookém lasičákovi Buckovi, který se dočká vlastního seriálu Buck Wild. Připravte se na pořádné pravěké dobrodružství plné dinosaurů a šílených vačičáků, kteří se k Buckovi připojí. Premiéra je v plánu na 28. ledna 2022.
Zootropolis a obyvatelé tohoto životem pulzujícího města se také vrací s dalšími příběhy v seriálu Zootopia+. Série krátkometrážních snímků nám vždy představí některého z hrdinů filmu Zootropolis, například Fru Fru, Gazelle nebo lenochoda Bleska.
Zootropolis+
Zootopia+
Baymax! je již třetím seriálem s hrdiny filmu Velká šestka. Tentokrát ale půjde o samotného Baymaxe a jeho účel, pro který ho Tadashi stvořil - jako asistenta pro pacienty. Bez svého týmu se tak bude Baymax starat o potřebné v celém Fransokyu, včetně tety Cass.
Baymax!
Třemi filmovými příběhy, Burákovými povídačkami a Autogroteskami příběhy Buráka a Bleska McQueeena nekončí. Pro Disney+ vzniká nový seriál jménem Cars on the Road a jak název napovídá, na Buráka, Bleska a jejich přátele čeká pořádně divoká jízda, budou totiž cestovat a jak vydané umělecké koncepty napovídají, nebudou to obyčejné výlety do okolí, ale například mezi dinosaury nebo do světa Šíleného Maxe.
Cars on the Road
Cars on the Road | Pixar/Disney+
Všechny tyto pořady by měly na Disney+ dorazit v průběhu roku 2022. Disney ale oznámilo i dva na rok 2023.
První se jmenuje Tiana a bude se jednat o muzikálový seriál pokračující v příběhu pohádky Princezna a žabák. Poté co si Tiana vzala Naveena, stala se princeznou Maldonie a nyní na ni čeká řada nových dobrodružství.
Tiana
Tiana | Disney
A posledním projektem, kterým se Disney+ pochlubil je seriál Win or Lose od studia Pixar. Hrdiny příběhu budou členové středoškolského softbalového týmu a jejich trenér, které čeká účast na mistrovství. Každý díl seriálu pak bude vyprávěn z pohledu jiné postavy.
Win or Lose
Won or Lose