Rychle a zběsile: Vin Diesel překvapil a požádal Dwaynea Johnsona, aby se vrátil pro velkolepé finále

Rychle a zběsile: Vin Diesel překvapil a požádal Dwaynea Johnsona, aby se vrátil pro velkolepé finále
Vin Diesel a Dwayne Johnson | Universal Pictures
A upřímně, už jsme se smířili s tím, že Hobbse po bodu Dominica Toretta a jeho „rodinky“ neuvidíme. Od doby, co se ti dva rozhádali, ale přeci jen uteklo hodně vody. A Johnson nedávno připustil, že situaci mohl zvládnout lépe. Nyní se přidal Diesel, který vydal na svém instagramovém profilu následující prohlášení.
„Můj malý bratře Dwayne... Nadešel čas. Svět čeká na finále Rychle a zběsile 10. Jak víš, moje děti ti u nás doma říkají strýčku Dwayne. Není svátek, kdy by si s tebou neposlaly přání všeho dobrého... Ale čas běží. Odkaz čeká. Už před lety jsem ti řekl, že splním svůj slib, který jsem dal Pablovi (Paul Walker, pozn. redakce). Přísahal jsem, že ve finále ukážeme to nejlepší z celé série! Říkám to z lásky... Ale musíš se ukázat... Máš velmi důležitou roli. Hobbse nemůže hrát nikdo jiný. Doufám, že se zvedneš a naplníš svůj osud.“
Jsem upřímně rád, že se oba herci chytli za nos, protože finále Hobbse jednoznačně potřebuje. Devítka je jedním z nejslabších dílů série a byla by škoda, kdyby tenhle rozjetý vlak narazil takhle před cílem. I Rychle a zběsile 10 natočí Justin Lin, do českých kin by měl snímek dorazit 6. dubna 2023.
rychle-a-zbesile-vin-diesel-prekvapil-a-pozadal-dwaynea-johnsona-aby-se-vratil-pro-velkolepe-finale
Vin Diesel a Dwayne Johnson | Universal Pictures