Upíří komiksový trhák se dočkal nového traileru. Snímek přinese pořádnou krvavou nálož

Upíří komiksový trhák se dočkal nového traileru. Snímek přinese pořádnou krvavou nálož
Morbius (2022) | Sony
Filmu jsme se měli původně dočkat už během letošního roku, poté co se však fanouškovská komunita téměř celý rok nedozvídala žádné nové informace, byla připravena na nejhorší. Během včerejšího dne se ale na oficiálním YouTube kanále studia Sony Pictures objevil nový trailer. Komiksový snímek Morbius, v jehož hlavní roli se objeví Oscarem oceněný herec Jared Leto (Klub poslední naděje, Sebevražedný oddíl), dorazí do našich kin nakonec 28. ledna 2022.

Trailer

Morbius
Jedná se o jednoho z nerozporuplnějších hrdinů Marvelu. Michael Morbius, známý též jako Doktor Morbius, trpí vzácným a smrtelným onemocněním krve. Ze strachu o další pacienty se stejným osudem, se Michael rozhodne k riskantnímu a zoufalému činu. Hodlá vyhledat lék, který by mohl všechny vyléčit. Problém ale nastává ve chvíli, kdy jsou vedlejší účinky léku ještě hrozivější a nebezpečnější než ona smrtelná choroba. Morbius totiž změní sám sebe na upíra a jeho touha po krvi se stane neuhasitelnou.
Snímek je sice natočený na motivy marvelovských komiksů, ale vznikal nikoli pod taktovkou studia Marvel, ale Sony, stejně jako například Venom. Režie se ujal tvůrce Snadných prachů a Nepřítele pod ochranou, Daniel Espinosa a je známo, že se ve snímku po boku Jareda Leta objeví i Michael Keaton, jenž si zahrál padoušskou roli ve snímku Spider-Man: Homecoming (2017). Jak se tedy dá předpokládat, pravděpodobně se dočkáme dalšího propojení komiksových univers.
trailer-upiri-komiksovy-trhak-se-dockal-noveho-traileru-cekejte-poradne-krvavou-naloz-2
Morbius (2022) | Sony