Disney opět útočí na nostalgii. Oznámil pokračování slavného komediálního hororu z devadesátých let

Disney opět útočí na nostalgii. Oznámil pokračování slavného komediálního hororu z devadesátých let
Hokus pokus (1993) | Walt Disney Studios
Tři čarodějnice se vrátily ze světa mrtvých, aby naplnily svou hrozbu, o niž se poprvé pokusily před několika staletími – získat nesmrtelnost a věčné mládí. Problém je, že je k tomu potřeba krev nevinné panny. Je vám to povědomé? Tehdy se v tomto hraném rodinném filmu s prvky komedie a hororu blýsklo herecké trio Bette Midler, Sarah Jessica Parker a Kathy Najimy. Ano, jedná se o snímek jménem Hokus Pokus (1993).
disney-opet-utoci-na-nostalgii-oznamil-pokracovani-slavneho-komedialniho-hororu-z-devadesatych-let-2
Hokus pokus (1993) | Walt Disney Studios
Studia Disney na svém twitterovém účtu oznámila pokračování právě tohoto titulu s pracovním názvem Hokus Pokus 2. Zatím není uvedené, kdy bychom se jej měli dočkat. Zato je známé alespoň částečné obsazení. Ve filmu se objeví herečka Hannah Waddingham, Tony Hale, Sam Richardson, Whitney Peak, Lilia Buckingham, Belissa Escobedo, Juju Brener, Froy Guiterrez, Taylor Henderson a Nina Kitchen. Chybět nebude ani výše uvedené herecké trio.
Fanouškové originálního titulu na tuto novinku reagují s nadšením. Pod příspěvkem se objevují komentáře, v nichž se radují z hvězdného obsazení, těší se na Sarah Jessicu Parker a píšou, že už se nemůžou dočkat dalších novinek.
Snímek by měl být natočen exkluzivně pro VOD stanici Disney+. Jestli se ho dočkáme i někde jinde, zatím nevíme.