Netflix: Novinky a tipy na listopad 2021

Netflix: Novinky a tipy na listopad 2021
Pán tygrů (2020) | Netflix
Nejzajímavější novinky
Tím tvrdší je pád (2021)
Tím tvrdší je pád
Psanec Nat Love zjistí, že jeho nepřítel Rufus Buck byl propuštěn z vězení. Svolá tedy svůj gang s cílem Rufuse vypátrat a pomstít se mu. I Rufus má ale kolem sebe své lidi a rozhodně se nemíní nechat zabít. V hlavních rolích výpravného westernu se objeví Jonathan Majors, Idris Elba či Regina King.
premiéra: 3. listopadu
Narcos: Mexiko – 3. série (2021)
Narcos: Mexico
Závěrečná řada úspěšného krimi seriálu pojednávajícího o boji americké DEA s mexickými narkobarony.
premiéra: 5. listopadu
Red Notice (2021)
Red Notice
Agent FBI John Hartley (Dwayne Johnson) se spojí s druhým nejlepším zlodějem umění Nolanem Boothem (Ryan Reynolds), aby mu pomohl dopadnout toho úplně nejlepšího, jemuž se přezdívá Biskup (Gal Gadot). Vysokorozpočtovou akční krimi komedii natočil Rawson M. Thurber (Centrální inteligence, Mrakodrap).
premiéra: 12. listopadu
Pán tygrů – 2. série (2021)
Pán tygrů
Druhá řada obrovského loňského dokumentárního hitu o chovu velkých koček a jeho podivném podsvětí obývaném vysoce výstředními postavami.
premiéra: 17. listopadu
Kovboj Bebop: Lovec odměn – 1. série (2021)
Kovboj Bebop: Lovec odměn
Kultovní japonský animovaný seriál o skupince lovců odměn, která pronásleduje nejnebezpečnější zločince galaxie, se dočkal nákladného hraného remaku. V hlavní roli John Cho.
premiéra: 19. listopadu
tick, tick... Boom! (2021)
tick, tick... Boom!
Nový snímek oceňovaného Lina-Manuela Mirandy vychází ze stejnojmenného poloautobiografického muzikálu Jonathana Larsona. Hrdinou hudebního dramatu je nadějný mladý divadelní skladatel, jenž na prahu svých 30. narozenin proplouvá láskou, přátelstvím a tlaky života jako umělec v New Yorku. V hlavní roli Andrew Garfield.
premiéra: 19. listopadu
Chlapec, kterému říkají Vánoce (2021)
Vánoční rodinné dobrodružství je adaptací stejnojmenného mezinárodního bestseleru od Matta Haiga. Vypráví o odhodlaném chlapci Nikolasovi (Henry Lawfull), který se při hledání svého táty dostane do kouzelné země, kde potká elfy i svůj osud.
premiéra: 24. listopadu
Modřiny (2021)
Modřiny
Oscarová herečka Halle Berry ve svém režijním debutu ztvárňuje MMA zápasnici, která se kdysi vzdala svého syna. Ten je teď ale zpátky a zneuznaná bojovnice naposledy zkouší napravit, co zpackala v ringu i v osobním životě.
premiéra: 24. listopadu

Tipy
Američan (2010)
Protagonistou neokázalého thrilleru Antona Corbijna je nájemný zabiják Jack (George Clooney). Ten se po nepovedené práci ve Švédsku ukryje v italském městečku. Se svou profesí by chtěl skoncovat, musí však čelit svému zaměstnavateli a švédským zabijákům, kteří ho zde objevili. Formálně vytříbený snímek nestojí na komplikovaném ději, nýbrž na bezchybně ztvárněné titulní postavě a hlavně na stylizaci důsledně odkazující k evropským krimi thrillerům ze 70. let, zejména k tvorbě francouzského režiséra J. P. Melvillea.
Buchty a klobásy (2016)
Buchty a klobásy
Nekorektní animovaná komedie z produkce Setha Rogena a Evana Goldberga vypráví o potravinách ze supermarketu, které se vydávají na výpravu, na níž chtějí hrdinové odhalit pravdu o jejich existenci i o tom, co je čeká poté, až si je lidé odnesou z obchodu pryč. Tvůrci dětem nepřístupné subverzivní parafráze snímků typu Toy Story, v nichž jsou neživé předměty antropomorfizovány, pomocí nevybíravého černého humoru parodují a satirizují nejrůznější filmová klišé, stereotypy, náboženství či ideologie. Drzá, velice sprostá a chvílemi až šílená zábava, stylově blízká např. kultovnímu South Parku.