Vydejte se v listopadu s Netflixem na lov nadpozemsky dobré sekané

Vydejte se v listopadu s Netflixem na lov nadpozemsky dobré sekané
Red Notice (2021) | Netflix
Pro začátek pro vás máme informaci, že budou každý týden přibývat nové epizody k seriálu The Freat British Baking show.
1. listopadu
The Claus Family (2021) – Na Netflixu se objeví nový vánoční film z belgicko-nizozemské produkce. Jeho hlavní postavou je chlapec, jenž zjistí, že je vnukem samotného Santa Clause.
2. listopadu
Utajený tábor: Nacističtí zajatci v Americe (2021) – krátký animovaný dokumentární film, v němž veteráni druhé světové války promluví o utajeném vojenském táboře poblíž Washingtonu. Údajně tam židovští vojáci vyslýchali nacistické zajatce.
Ridley Jonesová: Strážkyně muzea (2021) – druhá série animované dětské show, v níž se malá Ridley opět ocitne tváří v tvář dobrodružství a pokusí se ochránit přírodovědné muzeum.
3. listopadu
Mistři podvodu (2021) – Třetí den v měsíci se objeví francouzský dokument o vzestupu a pádu podvodníků, kteří zneužili systém kvót Evropské unie na produkci uhlíku. Díky tomu si pořádně namastili kapsy.
Tím tvrdší je pád (2021) – nový westernový film o psanci, který se rozhodne pomstít.
Trailer
Tím tvrdší je pád
4. listopadu
Hon na vrahy (2021) – první série dokumentárního krimi seriálu o skutečných zločinech, v němž vyšetřovatelé případů nechvalně známých sériových vrahů odhalují děsivé detaily své náročné práce.
5. listopadu
Policejní film (2021) – mexický dokument na pomezí faktů a fikce. Zabývá se korupcí v řadách mexické police.
Big Mouth (2017) – pátá řada animovaného komediálního seriálu, v němž se životy dospívajících kamarádů převrátí vzhůru nohama, jakmile udeří puberta se svými zázraky a hrůzami.
vydejte-se-v-listopadu-s-netflixem-na-lov-nadpozemsky-dobre-sekane
Big Mouth (2017) | Netflix
Gloria – první série seriálu odehrávajícího se v 60. letech minulého století.
Milostná past (2021) – příběh novinářky z LA, která má smůlu v lásce. Proto vyrazí na druhý konec USA za mužem, jenž jí padl do oka přes online seznamku. Čeká na ni ale bohužel někdo jiný.
Minakši Sundarešvara (2021) – indická romantická komedie o novomanželech, kteří dostanou šanci získat dobrou práci. Musí kvůli ní ale žít odděleně. Takový vztah na dálku s sebou ale přináší spoustu strastí.
Narcos: Mexiko (2018 – 2021) – třetí série oblíbeného kriminálního seriálu o zrodu války proti drogám v Mexiku.
vydejte-se-v-listopadu-s-netflixem-na-lov-nadpozemsky-dobre-sekane-7
Narcos: Mexiko (2018) | Netflix
The Club (2021) – první část tureckého dramatu, jehož příběh se bude odehrávat v Istanbulu v 50. letech minulého století. V hlavní roli bude matka, jež pracuje v baru a ze všech sil se snaží obnovit vztah se svou dcerou.
Nečekaný vrah (2021) – švédský hraný krimi seriál o muži, který tvrdil, že byl svědkem vraždy švédského premiéra Olofa Palmeho.
Nemohli jsme dospět (2021) – japonský romantický film o muži, jenž pošle své dávno ztracené lásce žádost o přátelství. Ve vzpomínkách se začne vracet do krásné minulosti.
Yara (2021) – kriminální thriller podle skutečné události
Zero to Hero (2021) –fFilm o vztahu paralympijského rekordmana So Wa-Waie. Ve filmu vystupuje zároveň i jeho matka, která mu pomáhala se všemi problémy, jež musel překonat.
6. listopadu
Arcane (2021) – konečně se objeví nový animovaný seriál na motivy světa proslulé videohry Leauge of Legends. Příběh nás zavede do města Piltover a Zaun a v jeho centru budou jedny z nejoblíbenějších postav hry – Jinx a Vi.
Trailer
Arcane: League of Legends
7. listopadu
Father Christmas is Back (2021) – objeví se nový komediální britský film s vánoční tematikou.
8. listopadu
Výměnný obchod (2021) – v tomto pořadu lidé nabízejí různé věci k prodeji. Naleznete tam sběratele aut, komiksů nebo třeba strašidelných soch klaunů.
Život jako vtip (2021) – německý stand-up pořad, v němž vystoupí komik Oliver Polak. Ten stráví s každým ze svých slavných hostů jeden den a pak si z nich ve svém vystoupení utahuje.
10. listopadu
Divoká zvířata (2021) – nový přírodovědný dokument vyprávěný Bryanem Canstonem
Gentefied (2020 – 2021) – druhá sezóna komediálního seriálu s dramatickými prvky. Moralesovi se snaží zachránit dědův stánek s tacos a jít si za vlastními sny, do jejich čtvrti v LA se ale začnou stěhovat boháči.
11. listopadu
Sedm vězněných (2021) – brazilské drama. Hlavní postavou je zubožený mladík, který se chce dostat ze spárů pašeráka lidí.
Chlapec, kterému říkají Vánoce (2021) – těšte se také na nový rodinný vánoční snímek. Odhodlaný Nikolas se při hledání svého táty dostane do kouzelné země, kde potká elfy a střetne se se svým osudem.
vydejte-se-v-listopadu-s-netflixem-na-lov-nadpozemsky-dobre-sekane-12
Chlapec, kterému říkají Vánoce (2021) | Netflix
Love Never Lies (2021) – první série nové reality show
12. listopadu
Red Notice (2020) – akční komedie. Loupež svede dohromady nejlepšího experta FBI (Dwayne Johnson) a dva znepřátelné gangy (Gal Gadot a Ryan Reynolds).
vydejte-se-v-listopadu-s-netflixem-na-lov-nadpozemsky-dobre-sekane-18
Red Notice (2021) | Netflix
15. listopadu
Lies and Deceit (2021) – nový španělský kriminální seriál
16. listopadu
Pokusný Honza a sekaná z jiné dimenze (2021) – krátkometrážní animovaný film o Honzovi a Bobovi, kteří vyrazí na interaktivní výpravu za dokonalou sekanou, aby nemuseli jíst hrůzu, co jim upekl táta.
StoryBots: Laugh, Learn, Sing (2021) – nová animovaná série pro děti
17. listopadu
Vánoční flow (2021) – hudební romantický seriál. Slavný rapper a houževnatá novinářka si spolu o Vánocích nečekaně začnou. Protiklady se možná přitahují, platí to ale v jejich případě?
Noc ohňů (2021) – pokud si něco matky v osamělé horské vesnici nepřejí, je to porodit dceru. Jsou to totiž právě dívky, které si kartel, řádící v krajině, nesmlouvavě bere. Jedná se o mexicko-německo-brazilské drama.
Supergirl – přibudou poslední díly oblíbeného seriálu
Zde odtrhněte (2021) – animovaná italská komedie o autorovi komiksů, který si svoje svědomí představuje jako mluvícího pásovce. Odjede s kamarády z Říma a cestou se zamýšlí nad svým životem a vysněnou láskou.
Královna flow (2021) – hudební kolumbijské drama. Mladá písařka se po odpykání trestu snaží dosáhnout spravedlnosti a ukázat, že byla odsouzena neprávem.
Pán tygrů (2020 – 2021) – druhá sezóna poněkud šíleného dokumentu o chovu divokých koček a o jejich poněkud výstředních chovatelích.
18. listopadu
Carlos Ballarta: Falešný prorok (2021) – mexický stand-up speciál
Hafani ve vesmíru (2021) – nový animovaný seriál pro děti. Naší Zemi zvoní hrana, a tak zoufalí vědci pošlou do vesmíru geneticky vylepšené psy, aby pro lidstvo vyčmuchali nový domov.
Lead Me Home (2021) – americký dokument
Princezna z cukrárny 3: Hvězdná romance (2021) – třetí film série. Pro krádež relikvie poprosí královna Margaret a princezna Stacy o pomoc odvážnou dvojnici Fionu a jejího expřítele.
19. listopadu
Vyfouknutí: Vánoce (2021) – pět umělců se vrací do sklářské dílny vyrobit předměty s vánoční tematikou a na vítěze pak pod stromkem čeká pořádný balík. Jedná se o kanadskou soutěžní reality show.
Kovboj Bebop: Lovec odměn (2021) – live action adaptace známého japonského anime seriálu, v němž skupina lovců odměn pronásleduje nejnebezpečnějšího zločince galaxie.
Bomba (2021) – indické drama
Chlupáčci (2021) – animovaný dobrodružný film o dvou zvířátkách, která pomocí cestování v čase odhalí, že jejich rasa v budoucnosti vyhyne.
Peklo (2021) – nové korejské mysteriózní drama. Na Zemi se začnou zničehonic zjevovat bytosti z jiného světa, které posílají lidi do pekla.
Trailer
Peklo
Měj mě taky rád (2021) – nové turecké drama
Procession (2021) – nový dokument o skupině obětí sexuálního zneužívání
Záhady lidské mysli (2019 – 2021) –dDruhá sezóna dokumentárního seriálu o lidské mysli
Tick, Tick... Boom! (2021) – životopisné drama o nadějném hudebním skladateli
20. listopadu
New World (2021) – nová korejská reality show, v níž mezi sebou soutěží šest celebrit
22. listopadu
Outlaws (2021) – nový film od Netflixu
23. listopadu
Vládci vesmíru: Odhalení (2021) – uvidíme také pokračování animovaného dobrodružného seriálu. Válka o Eternii zase začíná, a tentokrát to může být poslední bitva mezi He-Manem a Skeletorem.
Reasonable Doubt: A Tale of Two Kidnappings (2021) – nový dokument
Waffles + Mochi’s Holiday Feast (2021)
24. listopadu
Modřiny (2021) – hvězdná Halle Berry nás provede tímto sportovním dramatem, v němž se slavná bojovnice pokusí opět postavit na nohy a začít žít po svém.
Trailer
Modřiny
Robin není myš (2021) – v tohle krátkém filmu natočeném technikou fázové animace začne červenka vychovávaná myškami pátrat po svých kořenech a vydá se na odvážnou cestu za sebepoznáním.
Makléři z Hollywoodu (2019) – čtvrtá sezóna reality show
Tenhle příběh je pravda – nová limitovaná série
25. listopadu
R jako rodina (2015 – 2021) – poslední, pátá sezóna tohoto animovaného rodinného seriálu s komediálními prvky. V hlavní roli vystupuje rodina Murphyových, která nás zavede do 70. let minulého století, kdy se děti toulaly bez dozoru, pivo teklo proudem a chlapa do televize nikdo nedostal.
Super Crooks (2021) – nový anime seriál natočený podle komiksů
26. listopadu
Vánoční hrad (2021) – úspěšná spisovatelka má na krku velký skandál, a tak radši zmizí do Skotska. Tam jí padne do oka starý hrad a čeká ji tahanice s mrzutým vévodou, který ho vlastní. Jedná se o americký komediální a dobrodružný film.
Dig Deeper: The Disappearance of Birgit Meier (2021) – nový kriminální dokument
Green Snake (2021) – nový film od Netflixu
Late The Night (2021) – nový tchajwanský mysteriózní a kriminální seriál. Na Netflixu se objeví jeho první série.
School of Chocolate (2021) – nová kuchařská televizní show
Spoiled Brats (2021) – francouzská komedie
28. listopadu
Elves (2021) – nový dánský vánoční hororový seriál. Dva sourozenci se vydají na opuštěný ostrov, kde údajně žijí jen elfové. Bohužel ale ani zdaleka nevypadají tak, jak jsou vyobrazováni v tradičních vánočních filmech.
29. listopadu
14 Peaks: Nothing is Impossible (2021) – nebojácný nepálský horolezec Nimsdai Purja se vydává na zdánlivě nemožnou cestu. Chce překonat všech čtrnáct osmitisícovek světa za sedm měsíců.