Nejočekávanější filmy a seriály, které dorazí na streamovací služby v listopadu 2021

Nejočekávanější filmy a seriály, které dorazí na streamovací služby v listopadu 2021
Red Notice (2021) | Netflix
Nejočekávanější filmy
Tím tvrdší je pád (2021)
Tím tvrdší je pád
Hrdinou černošského westernu je psanec Nat Love (Jonathan Majors). Ten zjistil, že jeho nepřítel Rufus Buck (Idris Elba) byl propuštěn z vězení. Svolá tedy svůj gang s cílem Rufuse vypátrat a pomstít se mu. I Rufus má ale kolem sebe své lidi a rozhodně se nemíní nechat zabít.
premiéra: 3. listopadu na Netflixu
Finch (2021)
Finch
Ve sci-fi Miguela Sapochnika (Repo Men, Hra o trůny) představuje Tom Hanks muže, který se vydá na dojemnou a důležitou cestu s cílem nalézt v nebezpečném a zpustošeném světě nový domov pro svoji neobvyklou rodinu – svého milovaného psa a nově zkonstruovaného robota.
premiéra: 5. listopadu na Apple Tv+
The Electrical Life of Louis Wain (2021)
Elektrizující život Louise Waina
Životopisné drama o anglickém umělci Louisi Wainovi (Benedict Cumberbatch), jenž se na konci 19. století prosadil svými surrealistickými kočičími obrazy, jako by odrážely jeho snižující se příčetnost.
premiéra: 5. listopadu na Prime Video
Home Sweet Home Alone (2021)
Home Sweet Home Alone
Remake klasické vánoční rodinné komedie Sám doma. Max Mercer (Archie Yates) je trochu zlomyslný a vynalézavý chlapec, který zůstal doma, zatímco jeho rodina odletěla strávit svátky do Japonska. Když se ale manželský pár zlodějů snaží vykrást jejich dům, je na Maxovi, aby ho chránil a nedovolil kriminálníkům dostat se dovnitř.
premiéra: 12. listopadu na Disney+
Red Notice (2021)
Red Notice
Ve velkolepé akční krimi komedii Rawsona M. Thurbera se agent FBI John Hartley (Dwayne Johnson) spojí s druhým nejlepším zlodějem umění Nolanem Boothem (Ryan Reynolds), aby mu pomohl dopadnout toho úplně nejlepšího, jemuž se přezdívá Biskup (Gal Gadot).
premiéra: 12. listopadu na Netflixu
Král Richard: Zrození šampionek (2021)
Král Richard: Zrození šampiónek
Skutečnými události inspirované životopisné drama je příběhem Richarda Williamse (Will Smith), trenéra a otce světově proslulých tenistek Venus a Sereny, který má geniální plán, jak dostat své dcery z ulic Comptonu v Kalifornii na světovou tenisovou scénu.
premiéra: 19. listopadu na HBO Max (od 25. listopadu bude snímek k vidění také v českých kinech)
tick, tick... Boom! (2021)
tick, tick... Boom!
Hudební drama oceňovaného Lina-Manuela Mirandy vychází ze stejnojmenného poloautobiografického muzikálu Jonathana Larsona. Jon (Andrew Garfield) je nadějný mladý divadelní skladatel, jenž na prahu svých 30. narozenin proplouvá láskou, přátelstvím a tlaky života jako umělec v New Yorku.
premiéra: 19. listopadu na Netflixu
Chlapec, kterému říkají Vánoce (2021)
Adaptace stejnojmenného mezinárodního bestseleru od Matta Haiga vypráví o odhodlaném chlapci Nikolasovi (Henry Lawfull), který se při hledání svého táty dostane do kouzelné země, kde potká elfy i svůj osud.
premiéra: 24. listopadu na Netflixu
Modřiny (2021)
Modřiny
Režijní debut Halle Berry, v němž si oscarová herečka zahrála i hlavní roli. Ztvárňuje zde MMA zápasnici, která se kdysi vzdala svého syna. Ten je ale teď zpátky a zneuznaná bojovnice naposledy zkouší napravit, co zpackala v ringu i v osobním životě.
premiéra: 24. listopadu na Netflixu

Nejočekávanější seriály
Narcos: Mexiko – 3. série (2021)
Narcos: Mexico
Závěrečná řada spin-offu jednoho z nejúspěšnějších seriálů z původní netflixovské produkce, pojednávající o boji americké DEA s mexickými narkobarony.
premiéra: 5. listopadu na Netflixu
Yellowstone – 4. série (2021)
Yellowstone
Čtvrtá sezóna úspěšného seriálu o boji rodiny mocného rančera z Montany (Kevin Costner) se svými konkurenty.
premiéra: 7. listopadu na Paramount+
Cvokař od vedle – 1. série (2021)
Cvokař od vedle
Nový komediálně dramatický seriál se zaměřuje na podivný vztah psychiatra (Paul Rudd) s jeho dlouholetým pacientem (Will Ferrell).
premiéra: 12. listopadu na Apple TV+
Mayor of Kingstown – 1. série (2021)
Starosta Kingstownu | SkyShowtime
Nový seriál z produkce oceňovaného Taylora Sheridana bude vyprávět o rodině McLuskyových, která v michiganském Kingstownu podniká ve vězeňství. Jedná se totiž o jediný druh průmyslu, který zde skutečně prosperuje. V hlavní roli Jeremy Renner.
premiéra: 14. listopadu na Paramount+
Pán tygrů – 2. série (2021)
Pán tygrů
Pokračování dokumentárního hitu o chovu velkých koček a jeho podivném podsvětí obývaném výstředními postavami.
premiéra: 17. listopadu na Netflixu
Kolo času – 1. série (2021)
Kolo času | Amazon Prime Video
Seriálová adaptace knižní fantasy ságy se odehrává v epickém smyšleném světě a sleduje osudy Moiraine (Rosamund Pike), členky neuvěřitelně mocné ženské organizace zvané Aes Sedai, která přijíždí do městečka Dvě řeky. Odtamtud se vydává na nebezpečnou cestu světem s pěti mladými vesničany, z nichž jeden je – jak praví proroctví – znovuzrozený drak, který buď zachrání, nebo zničí lidstvo.
premiéra: 19. listopadu na Prime Video
Kovboj Bebop: Lovec odměn – 1. série (2021)
Kovboj Bebop: Lovec odměn
Hraný remake kultovního japonského animovaného seriálu o skupince lovců odměn, která pronásleduje nejnebezpečnější zločince galaxie. V hlavní roli John Cho.
premiéra: 19. listopadu na Netflixu
Veliká – 2. série (2021)
Veliká
Druhá řada satirického komediálního dramatu pojednávajícího o vzestupu Kateřiny Veliké (Elle Fanning) z outsiderky k nejdéle vládnoucí panovnici v dějinách Ruska.
premiéra: 19. listopadu na Hulu
Hawkeye – 1. série (2021)
Hawkeye
V osmidílné sérii spadající do Marvel Cinematic Universe se s námi zřejmě definitivně rozlouží Clint Barton alias Avenger Hawkeye (Jeremy Renner). Než se tak ovšem stane, bude muset nejprve zacvičit svoji nástupkyni, jíž bude mladá Kate Bishop (Hailee Stainfeld).
premiéra: 24. listopadu na Disney+
The Beatles: Get Back (2021)
Třídílný dokument v režii oscarového Petera Jacksona pojednává o hudební skupině The Beatles a obsahuje záběry ze studia, které byly natočeny počátkem roku 1969 pro celovečerní film Let It Be z roku 1970.
premiéra: 25. listopadu na Disney+