Marvel začíná plánovat ve velkém. Data premiér přibývají

Marvel začíná plánovat ve velkém. Data premiér přibývají
Doctor Strange in the Multiverse of Madness | Marvel Studios
To je dost dobrá motivace pro další práci a pro lepší a rozsáhlejší plánovaní, které bylo v předešlých fázích pro Marvel typické. Samozřejmě situace s koronavirem mnohé změnila, ale je čas začít se alespoň trochu vracet k normálu.
Tak se na to pojďme podívat pěkně přehledně. Pokračování Doctora Strange s názvem Doctor Strange in the Multiverse of Madness v režii Sama Raimiho zamíří do kin 6. května 2022. Thor: Love and Thunder se tak přesune na 8. července 2022.
Druhému dílu Black Pantera s podtitulem Wakanda Forever v režii Ryana Cooglera připadl termín 11. listopadu 2022. Natáčení právě probíhá v Atlantě a skončit by mělo v průběhu příštího měsíce.
marvel-zacina-planovat-ve-velkem-data-premier-pribyvaji
Black Panther II - Wakanda Forever | Marvel Studios
Plánovaný snímek The Marvels v režii Nii DaCosty se přesouvá na 17. února 2023. The Marvels jsou pokračováním snímku Captain Marvel a v hlavních rolích se představí Brie Larson (Captain Marvel), Teyonah Parris (Monica Rambeau) a Iman Vellani (Ms. Marvel).
Guardians of the Galaxy Vol. 3 vyjdou 5. května 2023 a třetí díl Ant-Mana jménem Ant-Man and the Wasp: Quantumania pak 28. července 2023. Daný rok by měla zakončit 3. listopadu premiéra zatím nepojmenovaného snímku.