Že by měl Bruce Willis po letech dobrý film? V akční novince Apex hraje kořist, která zatopí svým lovcům

Že by měl Bruce Willis po letech dobrý film? V akční novince Apex hraje kořist, která zatopí svým lovcům
Apex | 308 Ent
Jsou to drobnosti, podle nichž lze tipovat, že tentokrát Willis nebyl tvůrcům k dispozici jediný natáčecí den. Například to, že je v traileru hned v několika prostředích, má různé oblečení a chvílemi dokonce nepůsobí znuděně.
Možná to zní absurdně, ale stačí si projet jiné trailery na jeho poslední filmy, kde je celou dobu v jednom kostýmu a většinu času sedí na nějaké židli. Tím netvrdím, že půjde automaticky o dobrý film. Po letech to ale vypadá, že má Willis v něčem větší roli. A to je něco, na co u něj nejsme dávno zvyklí.
Nadějné je i obsazení hlavního protihráče. Neal McDonough nejednou ve své kariéře dokázal, že mu záporáci jdou (za všechny role jmenujme výborný seriál Strážce pořádku) a jakkoli první trailer na sci-fi Apex neukazuje nic zásadního, v rámci žánrových mantinelů působí jako snesitelný kousek.
Apex
Survival thriller, v němž pětice elitních lovců nahání na opuštěném ostrově bývalého policistu Thomase Malonea (Bruce Willis), který byl neprávem obviněn z vraždy. Postupně se však sami chytí do pastí a až pozdě si uvědomí, že v téhle hře o přežití nemají pozici lovců, ale kořisti.
Dobré zprávy bohužel končí s tvůrčím týmem. Snímek režíroval Edward Drake, autor mizerného Kosmického hříchu. A ani na ostatních frontách žádné silné jméno nenajdeme. Zkrátka a dobře nás tu nic dobrého nejspíš nečeká. Ale třeba výsledek překvapí. Premiéru má Apex 12. listopadu.
Apex
Apex