Nedají si říct. Nejhorší filmová společnost znovu natočila lacinou kopii blockbusteru, který míří do kin

Nedají si říct. Nejhorší filmová společnost znovu natočila lacinou kopii blockbusteru, který míří do kin
Planet Dune | The Asylum
Počátkem osmdesátých let patřila Sean Young k nejnadějnějším herečkám Hollywoodu. Bohužel měla tu smůlu, že oba výrazné sci-fi projekty, které ji mohly proslavit, propadly. Blade Runner (1982) Ridleyho Scotta se dočkal kultovního statutu až o mnoho let později a Duna (1984) Davida Lynche netrefila cíl. Nyní přichází do kin Duna nová. V ní Young nefiguruje. Protože ale s velkým filmech přichází i velká chuť kopírovat, v nechvalně proslulé společnosti The Asylum nelenili a dali dohromady film Planet Dune, který vyjde koncem měsíce. A Young v něm hraje admirálku (nebo tak něco)...
Planet Dune
Mise posádky, která má za úkol zachránit základnu na pouštní planetě, se stane smrtelně nebezpečnou v momentu, kdy se posádka ocitne v pozici kořisti, kterou loví největší predátoři planety: obří píseční červi.
Producenti z The Asylum znovu potvrdili pohotovost. Tentokrát lze ale mluvit o chytřejším parazitování na velkém jménu, protože si pro svou vykrádačku moudře zvolili jediný prvek Duny, který zná široká veřejnost – obří písečné červy. Výsledek trochu připomíná Chvění, ale v horším balení (i pokud vezmeme v potaz pozdější laciné videosequely), s nějakým tím alkoholem by to ale mohla být legrace. Mezitím si pomalu udělejte místo v kalendáři, protože nová Duna (ta skutečná) dorazí do kin již za pár dní.
Planet Dune
Planet Dune - záběr z natáčení se Sean Young | The Asylum