Nestárnoucí hollywoodské hvězdy se opět sejdou v jednom filmu

Nestárnoucí hollywoodské hvězdy se opět sejdou v jednom filmu
Dannyho parťáci | Warner Bros.
Hollywood Reporter informoval o tom, že režisér Jon Watts, stojící například za marvelovkami Spider-Man:Homecoming a Daleko od domova, napíše a zrežíruje nový snímek, v němž si vedle sebe zahrají Brad Pitt a George Clooney. Ti už dříve spolupracovali na úspěšné trilogii Dannyho parťáci a jejich setkání před kamerou vyústilo v nezapomenutelný moment také ve filmu Joela a Ethana Coenových Po přečtení spalte, přičemž oba i na prahu šedesátky natáčí kvalitní sólové projekty a jejich nová spolupráce znamená velký divácký tahák.
Přetahovaná ovšem nyní čeká především velké hollywoodské distributory, kteří jsou za snímek s Pittem a Clooneym připraveni utratit nekřesťanské peníze. Ve hře o práva jsou prý společnosti jako Sony, Lionsgate, Universal, Warner Bros., Apple a Netflix, přičemž eso v rukávu třímá prvně jmenovaná, s níž Watts natočil své tři Spider-Many s Tomem Hollandem. Ty se dočkaly všeobecně kladného přijetí, Wattsovi přihrály režii nadcházející Fantastické čtyřky a zajistily mu rovněž prestiž, díky níž může nyní připravovat autorský projekt s Pittem a Clooneym na palubě.
Po přečtení spalte
Po přečtení spalte | Blue Sky Media
Produkovat budou každopádně Clooney skrze Smokehouse Pictures a Pitt se svou společností Plan B Entertainment. O filmu se toho zatím moc neví, ale šušká se, že půjde o thriller o dvojici osamělých mužů, kteří jsou pověřeni stejnou ilegální zakázkou. Jistotou jsou naopak tučné výplatní pásky pro obě hollywoodské hvězdy a také to, že dříve než koncem příštího roku se zatím nepojmenovaného snímku nedočkáme.