Disney+ bude v listopadu slavit druhé narozeniny. Nabídne Shang-Chi od Marvelu a další exkluzivní obsah

Disney+ bude v listopadu slavit druhé narozeniny. Nabídne Shang-Chi od Marvelu a další exkluzivní obsah
Shang-Chi a legenda o deseti prstenech | Marvel Studios
Největším lákadlem bude bezesporu premiéra snímku Shang-Chi a legenda o deseti prstenech, vysílání dobrodružné komedie Expedice: Džungle a premiéra snímku Home Sweet Home Alone, který vznikl přímo pro službu Disney+. Jak název napovídá, jedná se o vánoční rodinnou komedii, která je již šestým dílem filmové série Sám doma.
Pro milovníky Ledového království a zejména sněhuláka Olafa je připraven nový animovaný seriál Olaf Presents, ve kterém bude Olaf vypravovat některé klasické Disneyho pohádky. K dispozici budou i oscarové krátké animované snímky jako Feast, Papíry, Mickeyho velká jízda nebo zcela nový kraťas od Pixaru Ciao Alberto s postavami z prázdninového hitu Luca či zatím blíže neurčený nový kraťas Simpsonových.
disney-bude-v-listopadu-slavit-druhe-narozeniny-na-sluzbu-se-tak-dostane-shang-chi-od-marvelu-a-dalsi-exkluzivni-obsah
Přehled programu na Disney+ Day | Disney
A premiéra čeká i nový dramatický seriál Dopesick s Michaelem Keatonem v hlavní roli o boji se závislostí na opioidech v USA. Vše začala jedna společnost, která spustila nejhorší drogovou epidemii v americké historii. Seriál zavede publikum do středu těchto událostí, které se přesouvaly ze zasedacích místností firmy Big Pharma do krutě zasažené těžební komunity ve Virginii a nakonec skončily na úřadě pro potírání drog.