Přehled říjnových premiér na Netflixu. Vrací se zabiják, který vyměnil profesi za službu v domácnosti, Pokémon i řeznictví předělané na pěstírnu marihuany

Přehled říjnových premiér na Netflixu. Vrací se zabiják, který vyměnil profesi za službu v domácnosti, Pokémon i řeznictví předělané na pěstírnu marihuany
Rodinný podnik | Netflix
Lákadel je ale na tento měsíc mnohem víc, tak se na to pojďme podívat pěkně přehledně. A samozřejmě opět připomínám, že premiéry přibývají postupně. Článek se tedy bude průběžně aktualizovat a upravovat.
1. října
Paik's Spirit – jihokorejská talkshow. Přísun nápojů udržuje plynulou konverzaci mezi kulinářskou hvězdou Jong-won Paikem a jeho hosty z řad jihokorejských celebrit, které nad jeho jídly hovoří o životě i samotném jídle a pití.
A Sinister Sect: Colonia Dignidad – německý dokumentární seriál se noří do hlubin historie sekty Colonie Dignidad a ukazuje způsob života izolované komunity, která daleko od světa dokázala ovlivnit mezinárodní politiku.
Ve vatě – příběh Richieho a jeho cesty k tomu stát se největším rapovým umělcem v Nizozemsku. Jednoho večera je ale okraden skupinou teenagerů, a když se záběry ponižující loupeže dostanou na internet, je Richieho dosud těžce získaná pověst poškozena. Může Richie obnovit svou image, nebo to bude konec jeho kariéry?
prehled-rijnovych-premier-na-netflixu-vraci-se-zabijak-ktery-vymenil-profesi-za-sluzbu-v-domacnosti-pokemon-i-reznictvi-predelane-na-pestirnu-travy-2
Forever Rich | Netflix
Spolknout – nigerijské město Lagos, 80. léta 20. století. Obyvatelé trpí vinou úsporných opatření a nechvalně proslulé války proti nedisciplinovanosti. Mezi nimi je i naivní sekretářka, které se příliš nedaří v práci, a tak zvažuje nabídku své spolubydlící, aby začala pracovat jako pašeračka drog.
The Seven Deadly Sins: Cursed by Light – fantasy anime snímek, který je rozšířením světa seriálu The Sever Deadly Sins z roku 2014.
Služka – svobodná matka se snaží v současném hektickém a tvrdém světě uživit jako uklízečka, aby sebe i svou dceru uchránila před chudobou a bezdomovectvím. Adaptace biografické knihy Maid: Hard Work, Low Pay, and a Mother's Will to Survive od Stephanie Land z roku 2015.
Viník – degradovaný policista přidělený k dispečinku se snaží pomoci unesené ženě. Remake dánského thrilleru Tísňové volání v režii Antoina Fuquy s Jakem Gyllenhaalem v hlavní roli.
prehled-rijnovych-premier-na-netflixu-vraci-se-zabijak-ktery-vymenil-profesi-za-sluzbu-v-domacnosti-pokemon-i-reznictvi-predelane-na-pestirnu-travy-1
Viník | Netflix
Diana: Muzikál – záznam muzikálového představení z divadla Longacre v New Yorku vycházející z životního příběhu princezny Diany.
Kočičí kouzlo – fantasy seriál pro děti. K dvanáctým narozeninám dostane Willy Ward nádherný kouzelný náhrdelník, jenž patřil její matce – čarodějnici. Brzy se seznámí se dvěma zlými čarodějnicemi Wilmou a Wandou, které ji pronásledují, protože jí chtějí náhrdelník sebrat a získat maximální moc. Willy se s nejlepšími kamarádkami Scout a Lily promění v kočky, aby čarodějnicím unikly.
3. října
Scissor Seven – Třetí řada čínského akčního animovaného 2D seriálu. Tenhle neschopný rádoby zabiják, který se taky zkouší živit jako kadeřník, se snaží získat ztracenou paměť a zamotá se přitom do boje znepřátelených frakcí.
Upcoming Summer – čínské drama o dospívání. Středoškolačka Chen Chen těsně před zkouškami na vysokou školu odhalí nevěru své matky a upadne do deprese, kvůli které zkoušky neudělá. Krátce nato se seznámí s pohlednou hvězdou kampusu – Zheng Yu Xingem, se kterým ji pojí křehké pouto, které jim pomáhá překonat jejich bolesti, nejistoty a problémy spojené s přechodem do dospělosti.
Sheng xia wei lai
Upcoming Summer | Netflix
4. října
Drsná čtvrť – premiéra čtvrté řady. Příběh dospívání čtyř bystrých pouličních kamarádů, kteří se snaží protlouct střední školou v drsném South Central v Los Angeles, dostat svého přítele z gangu a přijmout skutečnost, že podoby jejich přátelství se proměňují.
5. října
Escape the Undertaker – mohu tři američtí wrestleři známí pod přezdívkou The New Day utéci ze strašidelného sídla hrobníka? V novém interaktivním speciálu z produkce WWE publikum rozhodne o jejich osudu.
6. října
Pětinásobná pomsta – mexický dramatický seriál, v němž se pětice žen se stejným mateřským znaménkem rozhodne zjistit pravdu o svojí minulosti a odhalí přitom spletitou síť hrozných lží, za kterou stojí mocný politik.
Vypečená technika – jedni z nejlepších pekařů spojí síly s inženýry, aby soutěžili v navrhování a upečení výtvorů, které jsou nejen k jídlu, ale jsou vyrobené tak, aby přežily intenzivní technické zátěžové testy.
prehled-rijnovych-premier-na-netflixu-vraci-se-zabijak-ktery-vymenil-profesi-za-sluzbu-v-domacnosti-pokemon-i-reznictvi-predelane-na-pestirnu-travy-3
Baking Impossible | Netflix
Skrytá tvář sportu – nový sportovní dokumentární seriál. Šest sportovních příběhů a zločinů, které se dozvíte přímo od atletů, trenérů a kriminalistů.
Love is Blind: Brazil – brazilská verze americké reality show Láska je slepá. Nezadaní muži a ženy v ní hledají lásku a zasnoubí se, ještě než se osobně setkají a poprvé uvidí, neboť spolu dosud hovořili pouze přes stěnu cely.
Máš někoho doma – na maturitní ročník střední školy Osborne se zaměřil tajemný útočník, jehož cílem je odhalit nejděsivější tajemství každé z obětí. Jediný, kdo dokáže řádění vraha zabránit, je skupina outsiderů.
7. října
Muž v domácnosti – druhá řada anime komediálního seriálu. Tatsu, známý také jako Nesmrtelný drak, je legendárním bossem slavné japonské zločinecké organizace jakuzy. Co se ale stane, když se rozhodne pověsit kariéru na hřebík, usadit se a začít pomáhat své manželce s domácími pracemi?
Muž v domácnosti
Muž v domácnosti | Netflix
Vynalézavý muž v domácnosti – nové díly hrané variace na Muže v domácnosti. Drsňák s talentem na domácí práce se v těchhle vtipně zahraných miniaturách ujme domácnosti s neuvěřitelnou pečlivostí.
Kód za miliardu dolarů – dva němečtí počítačoví průkopníci se obrátí na soud v boji se zjevně neporazitelným protivníkem, aby byli uznáni jako vynálezci algoritmu Google Earth. Seriál osvětluje jak hackerskou scénu v Berlíně po znovusjednocení Německa v 90. letech, tak idealistický svět raného Silicon Valley a drsnou realitu mnohamilionového procesu.
8. října
Příběh temný a strašidelný – americko-kanadský animovaný 3D seriál pro diváky od sedmi let. Jeníček a Mařenka utečou z domova a snaží se najít lepší rodiče. Během svého pátrání prochází pohádkami bratří Grimmů a potkávají vlkodlaky, čarodějnice, draky nebo čerty. Během jejich toulek lesem plným hrozivých nepřátel postupně odhalují skutečné příběhy, které daly vzniknout slavným pohádkám, a učí se převzít kontrolu nad svými životy a pokusit se o svůj šťastný konec sami.
Pokémon the Movie: Secrets of the Jungle – nový snímek z populárního světa Pokémonů. Koko je chlapec, kterého vychovali Pokémoni, jeho příběh vám ukáže vznik nového pouta mezi lidmi a Pokémony a Pikachu u toho samozřejmě nebude chybět.
Pokémon: Tajemství džungle
Pokémon | Netflix
Dům tajemství: Smrt v Burari – sebevražda, vražda, nebo něco jiného? Tento dokumentární seriál prozkoumá mrazivé pravdy a teorie o smrti jedenácti členů rodiny z indického Dillí.
Rodinný podnik – třetí řada komediálního francouzského seriálu. Francie se chystá legalizovat trávu. Neúspěšný podnikatel s rodinou proto rychle mění rodinné řeznictví na marihuanovou kavárnu.
Zášť – turecký thriller. Poté, co hlavní inspektor Harun obdržel největší ocenění své profese, jde slavit se svými kolegy. Harun věří, že bude po ocenění povýšen, tentýž večer ale spáchá vraždu a brání se tím, že ho řidič taxíku napadl. Druhý den ráno se tento případ dostane na policii a Harun začne pátrat po pachateli vraždy, kterou spáchal. Když se snaží vyrovnat se stresem, že je uprchlíkem i pronásledovatelem zároveň, vždy ho každá odhalená stopa vtáhne do něčeho mnohem složitějšího.
Brácha a ségra – italský film o smyslu a významu rodiny. Po smrti otce jsou Tesla a její bratr Nik nuceni žít kvůli dědictví rok pod jednou střechou, přestože se více než dvacet let neviděli. Kromě naprosto odlišných sourozenců budou v domě žít i Teslini potomci – syn Sebastiano, talentovaný violoncellista trpící schizofrenií, a dcera Carolina, která má se svou matkou velmi komplikovaný vztah. Složité soužití vyvolá střety a neustálé hádky mezi Nikem a Teslou, ale i nečekaně silné pouto mezi Nikem a jeho synovcem Sebastianem. Postupem času se všichni naučí najít svou rovnováhu a najít odvahu čelit svým obavám a tajemstvím, ale hlavně dokázat odpouštět a přijmout sebe sama v rámci rodiny.
Claudia Pandolfi, Alessandro Preziosi
My Brother, My Sister | Netflix
Pěkné chytré – americký sitcom. Intelektuální Chelsea, která má nakročeno ke kariéře spisovatelky, nečekaně odkopne přítel, a tak se musí přestěhovat ke své svobodomyslné sestře Claire, která svou divokou a neuspořádanou domácnost sdílí se třemi svými přáteli – velmi přitažlivým osobním trenérem Grantem, léčitelkou Solanou a influencerem Jaydenem. Chladná racionální Chelsea pomalu začíná jejich šarmem, veselostí a láskou roztávat.
9. října
Městečko na pobřeží – jihokorejský romantický seriál. Hye-Jin Yoon pracuje jako zubařka, která se právě přestěhovala do přímořského městečka Gongijn. Tam se setká s Du-Sik Hongem, mužem, který upoutá její pozornost. Oficiálně je totiž nezaměstnaný, ale neustále něco dělá, a jakmile někdo potřebuje pomoc, je první, kdo se objeví a poskytne pomoc.
Blue Period – japonský anime seriál. Yatora Yaguchi je docela populární student, který ve škole vyniká, ale často se potýká s vnitřní prázdnotou a frustrací. Jednoho dne ho fascinoval obraz v uměleckém klubu jeho střední školy tak hluboce, že ho to inspirovalo vyzkoušet si malování. Později ho kamarád Ryuji přivede k myšlence, aby se připojil k uměleckému klubu, což Yatora uchvátí natolik, že se chce dostat na univerzitu v Tokiu.
11. října
Kristy a její klub – premiéra druhé řady komediálního seriálu. Moderní zpracování populární knižní série o pěti nejlepších kamarádkách, které si začnou přivydělávat hlídáním dětí, což je velká zábava i pořádné dobrodružství.
Kristy a její klub
Kristy a její klub | Netflix
12. října
Sbližování: Odvaha za časů krize – mezinárodní dokumentární seriál. Osm zemí světa a devět různých životních příběhů o vyrovnání se s krizí, kterou způsobila pandemie covidu-19.
Bright: Duše samuraje – akční fantasy anime seriál. V Japonsku zrovna začala éra Meidži, ale tenhle ronin má jiné starosti. Musí totiž spojit síly s orčím zabijákem a zkusit zachránit elfí sirotu před společným nepřítelem.
Mighty Express – premiéra páté řady dětského animovaného seriálu. Svezte se vláčky Mighty Express a poznejte jejich dětské kamarády, kteří si vždycky poradí s každým zádrhelem na trati!
Malinche: Jak vznikal muzikál – pohled do zákulisí natáčení muzikálu Malinche v režii Nacha Cana. Příběh je inspirovaný skutečnými událostmi. Malinche vypráví osudy španělského kolonizátora Hernána Cortése a jeho překladatelky Malinche, která s ním později měla syna.
prehled-rijnovych-premier-na-netflixu-vraci-se-zabijak-ktery-vymenil-profesi-za-sluzbu-v-domacnosti-pokemon-i-reznictvi-predelane-na-pestirnu-travy-4
Making Malinche | Netflix
Filmy našeho dětství– premiéra třetí řady dokumentárního seriálu. U těchhle kasovních trháků jsme si užili spoustu zábavy. Seznamte se s herci, režiséry a dalšími lidmi ze zákulisí, kteří je pro nás natočili. Tentokrát se tvůrci zaměří na hity jako Vetřelci, Pátek třináctého, Noční můra v Elm Street, Robocop nebo Cesta do Ameriky.
13. října
Mimo dosah – mysteriózní drama o křehkém poutu mezi rodiči a dětmi. Amanda se zmítá v bolestech, zatímco se jí dospívající David snaží pomoci a nutí ji prozradit, co se jí stalo. Společně odhalují znepokojující příběh zlomených duší a neviditelného skrytého teroru.
Hyacint – Polsko 1985: mladý kriminalista Robert není spokojený s postupem vyšetřování sériových vražd gayů. Najme si proto informátora Areka, jehož práce ovlivní nejen Robertovo vyšetřování, ale i jeho soukromý život.
14. října
Večer v Paříži – stand-up speciál svedl dohromady ty nejlepší francouzské jevištní komiky, tohle je jejich pohled na život v době pandemie.
Jiný život – druhá řada amerického sci-fi seriálu. Z vesmíru dopadne na Zemi obrovský artefakt. Do čela mezigalaktické mise, která chce vypátrat jeho původ a jako první navázat spojení, se postaví Niko Breckinridge.
prehled-rijnovych-premier-na-netflixu-vraci-se-zabijak-ktery-vymenil-profesi-za-sluzbu-v-domacnosti-pokemon-i-reznictvi-predelane-na-pestirnu-travy
Jiný život | Netflix
Prázdný svět – indonéské sci-fi drama. V zemi, kde je randění zakázáno, se tři dospívající dívky hledající štěstí rozhodnou připojit k samotářské komunitě vedené charismatickým vůdcem.
15. října
Ty– premiéra třetí řady.Když Guinevere Beck vkročila do knihkupectví, kde Joe pracuje, jako by ho zasáhl blesk. Ta dívka je zosobněním všeho, co kdy chtěl: je krásná, chytrá a má v sobě více sexuální přitažlivosti než jeho nejdivočejší sny. Rychle se mu podaří vetřít se jí do života a je s ní i ve chvílích, kdy to jeho vyvolená netuší – dokonce i když o to ani nestojí. Obsesivní vztah se začíná rozjíždět po spirále smrti...
Bitva v ústí Šeldy – holandský film o třech mladících: britském pilotovi vzdušných kluzáků, nizozemském chlapci bojujícím na německé straně a nizozemské člence odboje. Příběh se odehrává během bitvy u Šeldy. Jejich volby se liší, jejich cíl je stejný: svoboda.
My čtyři– německé drama. Experiment Marie, Nilse, Janiny a Bena vyžaduje pevné nervy. Čtyři týdny si dva páry přátel budou měnit partnery. Stanoveno je jediné pravidlo – kromě pohlavního styku je vše povoleno. Celá věc ale samozřejmě nezůstane bez následků. Poté, co nejenže porušili sliby a zradili své city, začali čtyři účastníci experimentu zpochybňovat i své vlastní modely života a vztahů. Nakonec stojí před obtížnou otázkou: koho opravdu milují?
My čtyři
My čytři | Netflix
Maličkosti – čtvrtá řada indického komediálního seriálu. Dhruvovi a Kavye je kolem dvaceti let, žijí spolu a společně čelí všem životním i pracovním peripetiím v současném Bengaluru.
The TripNoomi Rapace a Aksel Hennie si jako manželé půjdou po krku. Larsovi a Lise to v manželství neklape, rozhodnou se tedy odjet na usmiřovací výlet na chatu, ve skutečnosti má ale každý svůj plán zabít toho druhého. Než však stihnou na svých záměrech zapracovat, přijedou nečekaní návštěvníci, a manželé musí rázem čelit mnohem většímu nebezpečí.
Karma's World – animovaný hudební seriál pro děti. Karma Grant je začínající hudebnice a rapperka s velkým talentem a ještě větším srdcem. Citlivá a inteligentní Karma do své hudby vkládá svou duši i odvahu. Nechce se o svou hudbu se světem jen dělit, ona chce její pomocí změnit svět.
Modrá až na kost– jihokorejský akční seriál. Ji-woo Yoon se chce pomstít za vraždu svého otce, a tak se připojí ke kriminálnímu gangu Dongcheonpa obchodujícího s drogami, jehož hlavou je Moo-jin Choi. S jeho pomocí se Ji-woo infiltruje do řad policie a začne pro gang pracovat jako informátorka. Během práce pro policii i gang se ale snaží vyšetřit i smrt svého otce. Vše se začne komplikovat ve chvíli, kdy je Ji-woo přidělena jako partnerka k detektivovi Pil-do Jeonovi.
So-hee Han
Modrá až na kost | Netflix
Sharkdogův úžasný Halloween – speciální halloweenská epizoda seriálu Sharkdog. Sharkdog a je jeho přátelé se připravují na oslavu Halloweenu, koledu ale ohrožuje slizké mořské monstrum, před kterým je bude muset Sharkdog všechny zachránit.
19. října
Gabby a domeček pro panenky – již třetí řada dětského animovaného seriálu. Veselý seriál provede předškoláky kouzelným domečkem pro panenky, který ukrývá roztomilé minisvěty a spoustu rozkošných koťátek.
In for a Murder – polské kriminální komediálně laděné drama. Magda se kvůli rodině vzdala své kariéry a žije nedaleko Varšavy. Jednoho večera náhodou objeví v parku tělo zavražděné ženy. Zesnulá má kolem krku přívěsek ve tvaru písmene W, identický s tím, který patří její dlouho ztracené přítelkyni Weronice. V pozadí vraždy jsou slavná jména podnikatele a kandidáta na senátora. Oficiální vyšetřování provádí komisař Jacek Sikora, Magdin bývalý přítel, jehož dosud největší výzvou byli zloději kol. Mrtvola v parku je na něj příliš, Magda, vášnivá čtenářka krimi, tak začíná vlastní vyšetřování.
Theo Von: Regular People - stand-up speciál amerického komika Thea Vona tentokrát na téma, jak se vyhnout práci, zavzpomíná ale i na přátele z dětství i na to, jak se ve svém rodném městě pokoušel dělat dohazovače.
20. října
Zásek – pařížské ulice jsou prázdné a tiché. Většina obyvatel odjela z města, ale v jednom domě se během lockdownu sešlo sedm rodin. Majitelka kavárny, která používá svůj hruškový likér místo dezinfekce, sportovní trenér, který každým týdnem přibývá na váze, jeho snoubenka v sedmém měsíci těhotenství, která odmítá jít do porodnice sama, úspěšný muž, který touží být stejně chytrý jako jeho osmiletý syn atd. Tři měsíce lockdownu, radosti, strachu, legrace a dramatu. Sedm rodin, které se moc neznaly, sedm příběhů, které je začnou sbližovat.
Dany Boon
Zásek | Netflix
Zase spolu – dokumentární snímek Amandy Lipitz vypráví o třech dospívajících Američankách Chloe, Sadie a Lily, které byly před lety adoptovány z Číny. Díky společnosti 23andMe, která poskytuje DNA testy etnické příslušnosti, všechny zjistily, že jsou sestřenice. Jejich online setkání je inspiruje ke konfrontaci s ožehavými otázkami týkajícími se ztracené minulosti. Takže když se poprvé setkají, vydají se na životní cestu do Číny, aby našly odpovědi na své otázky.
Noční zuby – aby si vysokoškolský student Benny vydělal peníze navíc, rozhodne se, že bude jednu noc dělat nočního řidiče. Jeho úkolem je vozit dvě tajemné mladé ženy po Los Angeles od jednoho večírku k druhému. Obě ženy jsou okouzlující a Bennymu rychle dochází, že s ním mají své vlastní plány a neukojitelnou žízeň po krvi. Noc se pomalu vymyká kontrole a Benny se ocitá uprostřed války mezi upíry a ochránci lidské rasy, v jejichž čele stojí jeho bratr. Benny si musí vybrat, zda zůstat na živu a zachránit Los Angeles, nebo podlehnout své touze.
21. října
Flip a Coin – One OK Rock – Documentary – v roce 2020 nemohli koncertovat, a tak se členové skupiny ONE OK ROCK rozhodli, že uspořádají velký online koncert (vysílání nakonec sledovalo přes 110 000 fanoušků). Příprava trvala několik měsíců a toto je pohled do zákulisí, jak všechno vznikalo, včetně rozhovorů se členy kapely, kteří poodhalí něco ze svých životů i toho, proč vlastně s takovým nápadem přišli.
Sex, Love & Goop – americká talk show, ve které odborníci pomáhají párům naučit se posilovat jejich vztahy prostřednictvím příjemnějšího sexu a hlubší intimity.
Komi Can't Communicate – Shouko Komi považuje každý za dokonalou krásku, ale ve skutečnosti trpí extrémní sociální úzkostí a komunikačními problémy, díky čemuž je do značné míry neschopná mluvit s ostatními. Její přitažlivost a stoický klid, který sám o sobě vyplývá z její úzkosti, ostatní vnímají jako vytříbené způsoby, což jí sice přidává na oblíbenosti, ale brání jí to ve skutečném seznámení s lidmi. Stále je ale schopná verbální konverzace přes mobilní telefon. Jejím snem je překonat své komunikační problémy a získat sto přátel.
prehled-rijnovych-premier-na-netflixu-vraci-se-zabijak-ktery-vymenil-profesi-za-sluzbu-v-domacnosti-pokemon-i-reznictvi-predelane-na-pestirnu-travy-5
Komi Can't Comunicate | Netflix
Insiders – nový španělský seriál. Soutěžící věří, že se dostali do kvalifikace úplně nové televizní show. Kamery ale stále jedou a dvanáct účastníků je nevědomky součástí skryté kamery.
Tut Tut autíčko Otík – šestá řada. Připravte se na legraci i dobrodružství s okouzlujícím dětským vozítkem jménem Otík Klakson, které se prohání po křivolakých silničkách Autíčkova.
Life's a Glitch with Julien Bam – slavný Influencer Julien Bam a jeho pomocník Joon Kim se po náhodném cestování do paralelní dimenze snaží vrátit do života, jak ho znají.
22. října
Piklírna – animovaný komediální seriál od tvůrce seriálu Městečko záhad. Reptiliáni existují a přistání na Měsíci bylo jeden velký podvod. Pro nespolečenskou, ale geniální vědkyni a její partu podivínů jsou konspirační teorie denní chleba.
Dynasty - premiéra 4. řady. Carringtonovi a Colbyovi za pomoci svých potomků v současné předělávce klasické večerní telenovely opět soupeří o to, kdo získá moc nad rodinným bohatstvím.
Zámek a klíč – premiéra druhé řady fantasy seriálu. Dobrodružství sourozenců žijících v domě plném klíčů proměňujících realitu pokračuje.
Emilia Jones, Connor Jessup
Zámek a klíč | Netflix
Maya a tři bojovníci – animovaný dobrodružný seriál. Maya je statečná, trošku rebelující princezna, kterou čeká oslava patnáctých narozenin a slavnostní korunovace. Povznesenou a veselou náladu ale zkazí příchod bohů z podzemí, kteří oznámí, že Mayin život patří bohu války jako cena za tajemnou minulost její rodiny. Pokud Maya odmítne, celý svět stihne boží pomsta. Aby zachránila milovanou rodinu, přátele i svůj život, vydá se Maya na cestu podle prastarého proroctví, které říká, že příchod tří velkých bojovníků jí pomůže porazit bohy a zachránit lidstvo.
More than Blue: The Series – tchajwanský romantický seriál, který vychází ze stejnojmenného filmu z roku 2018. Muž s nevyléčitelnou nemocí se snaží své milované najít životního partnera, aby po jeho smrti nezůstala sama.
Zabiják v pláštěnce: Past na korejského predátora – mezi lety 2003 a 2004 zabil Yoo Young-chul celkem 20 lidí v různých částech Soulu, přičemž se zaměřoval na oběti z řad bohatých starších lidí, masérek a mladých žen. Velký počet brutálních vražd, které spáchal, kruté způsoby zabíjení, které používal, a groteskní rozřezávání těl bylo děsivé a bezprecedentní.
Little Big Mouth – jihoafrická komedie o jednom velmi nečekaném soužití. Hlavního hrdinu příběhu právě jako kytaristu vykopli z kapely i z domu, a tak se uchýlí k účetní, jejímu synovi a otci. Je možné, aby spolu všichni vyšli?
Pěkná divočina – animovaný vzdělávací komediální seriál pro dospělé, v němž statečný zoolog, jeho odvážná neteř a úzkostlivý asistent prozkoumávají svět a při tom zachraňují divoká zvířata.
Pěkná divočina
Adventure Beast | Netflix
27. října
Hypnotic – mladá žena se snaží zdokonalit a zapracovat na sobě, požádá proto o pomoc renomovaného hypnotizéra. Po několika intenzivních sezeních ale přicházejí nečekané a smrtící následky.
Dnes v noci v lese nikdo nespí 2 – pokračování polského hororu Dnes v noci v lese nikdo nespí z minulého roku.
Sintonia – premiéra druhé řady brazilského seriálu. Tři teenageři žijí ve stejném slumu v brazilském São Paulu, obklopeni hudbou, drogami a náboženstvím. Snaží si splnit svoje sny a přitom si udržet vzájemné přátelství.
Guida astrologica per cuori infranti - italský romantický seriál. Alici je přes třicet a je stále nezadaná, ovšem ne kvůli tomu, že by chtěla, jednoduše se jí stále nedaří najít toho pravého. Pracuje v malé televizní společnosti a nemá se už ani kam posouvat kariérně, neboť je mnohdy tou nejkompetentnější osobou široko daleko. Bývalý přítel Carlo se žení a bude brzy otcem. A aby toho nebylo málo, do společnosti přichází nový okouzlující a tajemný kreativní ředitel Davide, který si hodlá všechny zaměstnance náležitě proklepnout. Naděje na lepší časy svitne Alici ve chvíli, kdy se potká s Tiem, hlavní hvězdou jejich telenovely a samozvaným astrologem, který jí začne radit ve věcech lásky s ohledem na hvězdy.
Haroun – francouzský komik Haroun a jeho stand-up speciál na téma moderní společnosti a to, zda se lidé přestali vyvíjet.
28. října
The Motive - izraelský dokument o velmi znepokojujícím zločinu, jež nedává dosud spát všem zúčastněným. V zimní páteční večer roku 1986 se čtrnáctiletý „A“ probudil ve svém domě, vzal pušku M-16, kterou si jeho otec přivezl domů z armádních záloh a chladnokrevně s ní zastřelil oba rodiče i dvě sestry jedinou střelou přímo do hlavy. Poté se převlékl a běžel k sousedovu domu. Když dorazila policie, detektiv se ho zeptal, proč zastřelil svou rodinu. Chlapec odpověděl, že mu to přikázalo zelené stvoření. Stovky psychiatrů z Izraele i ze zahraničí se pokusily dešifrovat tento abnormální čin, ale nikdo nemohl dospět k jednoznačnému závěru. Mluvili i s osobou, která má vrahovi nejblíže, jeho advokátem Yossim Arnonem, který svou verzi vypráví poprvé a přiznává, že chlapec vykouzlil fiktivní příběh o zeleném stvoření. Po všechna ta léta, jsou ale všichni stále znepokojováni nesouladem mezi postavou malého, nádherného chlapce, který byl tak vyrovnaný, brilantní a laskavý - a monstrózním masakrem, kterého se dopustil.
Luis Miguel: The Series – třetí řada. Luis Miguel je jedním z nejvýznamnějších a nejslavnějších zpěváků v Mexiku a Latinské Americe a toto je skutečný příběh jeho cesty na vrchol. Talent, rodina, láska a nenávist k tomu všemu patřily. Jeho písně znají všichni a všichni ho milují.
Óscar Jaenada
Luis Miguel
29. října
Armáda zlodějů – prequel k filmu Armáda mrtvých. Tajemná žena přemluví maloměstského bankovního úředníka Dietera k životnímu dobrodružství. Má se připojit k partě nejhledanějších zločinců Interpolem a pokusit se vykrást údajně nedobytné sejfy po celé Evropě.
Colin v černobílém – dramatický seriál od hráče amerického fotbalu Colina Kaepernicka a Avy DuVernay ukazuje Kaepernickova středoškolská léta a zkušenosti, které z něj později udělaly aktivistu za občanská práva.
Čas, který ti věnuji– španělský dramatický seriál. Lina se stěhuje, hledá si jinou práci a zkouší nové věci. Dělá prostě všechno pro to, aby zapomněla na svoji první lásku.
Dear Mother - francouzská komedie. Jean-Louis jednoho dne zjistí, že se mu zastavilo srdce. Není mrtvý, umí chodit a mluvit, ale jeho srdce už nebije. S pomocí své manželky a kamaráda se snaží pochopit původ této záhady.
Mythomaniac - premiéra druhé řady francouzského dramatického seriálu. Vyhořelá pracující matka, které si rodina neváží, podezírá partnera z nevěry. Aby opět získala jeho pozornost, začne předstírat vážné onemocnění.
Call My Agent Bollywood - indický komediální seriál. Práce filmového agenta je jedno velké drama, péče o herce je velmi náročná a tato čtveřice agentů je na tom ještě hůř, kromě svých hvězd se musí postarat i o svou pomalu se potápějící společnost.