Tim Burton začal natáčet seriál pojednávající o nejzajímavější člence rodiny Addamsových

Tim Burton začal natáčet seriál pojednávající o nejzajímavější člence rodiny Addamsových
Addamsova rodina | MGM
Tim Burton se na projektu nepodílí pouze jako hlavní tvůrce a režisér, ale i jako výkonný producent. Wednesday je pro něj výjimečná nejen proto, že se jedná o dílo vycházející z jeho oblíbené Addamsovy rodiny, ale i proto, že se jedná o jeho úplně první počin určený pro televizi. Scenáristy seriálu jsou Al Gough a Miles Millar.
Hrdinkou seriálu je Wednesday Addams, která právě dorazila na internátní školu Nevermore Academy hluboko v Nové Anglii. Wednesday se tu bude muset snažit ovládnout své probouzející se psychické schopnosti, zmařit monstrózní vražedné řádění, které již roky terorizovalo místní město, a vyřešit nadpřirozené tajemství, které svedlo před 25 lety dohromady její rodiče. A navíc se zorientovat v nových a velmi spletitých vztazích na škole.
Wednesday
Wednesday
Role Wednesday Addams se ujme Jenna Ortega, její matku Morticii si zahraje Catherine Zeta-Jones a jejího manžela Gomeze ztvární Luis Guzmán.
Natáčení seriálu Wednesday začalo na začátku září, první série si pro publikum připraví osm asi hodinových epizod, kterých by se divačky a diváci mohli dočkat na podzim roku 2022, s největší pravděpodobností kolem Halloweenu.