Jeden z nejpodceňovanějších Stalloneho filmů se dočká seriálové verze. A Sly už si za sebe vybral zajímavou náhradu do hlavní role

Jeden z nejpodceňovanějších Stalloneho filmů se dočká seriálové verze. A Sly už si za sebe vybral zajímavou náhradu do hlavní role
Noční dravci | Universal Pictures
Kriminálka Noční dravci měla sakra komplikovaný vývoj. Snímek měl být původně Francouzskou spojkou 3, a když z něj posléze vznikl samostatný kousek, nastaly velké problémy v postprodukci: byl mnohokrát přestříhán studiem i Stallonem samotným, bojoval s cenzory a ve výsledku vznikla verze, která stejně moc nefungovala. Sly se nikdy netajil zklamáním ohledně toho, jaký sestřih v roce 1981 putoval do kin. Aby ne, jako newyorský policajt Deke DaSilva odvedl herecky kus práce, která by si zasloužila větší ohlas.
Sylvester Stallone
Noční dravci
Stallone v sobě tenhle neúspěch evidentně stále ještě nosí, protože se rozhodl natočit seriál, který bude z Nočních dravců vycházet. O projektu se prvně začalo mluvit dva roky zpátky, tehdy ale bez větších podrobností. To už neplatí, protože se o seriálu rozpovídal Frank Grillo, jehož si Stallone vybral jako svého náhradníka. „Bude to limitovaná série – osm epizod. Hraju jeho. On bude režírovat všechny epizody. A také si tam zahraje,“ uvedl na adresu televizních Nočních dravců Grillo. Stallone tak podle všeho hodlá mít nad projektem maximální kontrolu a můžeme začít tipovat, v jaké roli se objeví (pro původní film byl významný záporák, ale tady bych ho osobně neviděl).
Boss Level
Frank Grillo | IMDb
Tak co na seriálové Noční dravce říkáte, těšíte se, když si je hlídá sám Sly?
Příběh původního filmu je následující: Deke DaSilva a Matthew Fox (Billy Dee Williams) jsou partnery u newyorské policie a hlavní náplní jejich práce je potulovat se v převlecích po nocích jako návnada pro drobné násilníky a zlodějíčky, které pak společně nepříliš vybíravým způsobem lapají. Velmi brzy se však mají střetnout se zločincem daleko většího formátu. Jmenuje se Wulfgar a na scénu vstupuje bezcitným teroristickým útokem na londýnský obchodní dům. Zatímco Interpol školí oba svérázné policisty, aby dokázali proti Wulfgarovi účinně zasáhnout, terorista zajme jako rukojmí skupinu zástupců OSN. Je třeba zasáhnout a DaSilva s parťákem jdou do akce.
Noční dravci