Trailer: Ve „vánoční“ marvelovce bude Hawkeye zaučovat svou nástupkyni

Trailer: Ve „vánoční“ marvelovce bude Hawkeye zaučovat svou nástupkyni
Hawkeye (2021) | Walt Disney Studios
Na Disney+ ještě ani zdaleka neskončilo animované What If... a Marvel nás už přitom láká na další ze svých očekávaných seriálů. Po Scarlett Witch a Visionovi, Falconovi s Winter Soldierem a Lokim se vlastního seriálu už brzy konečně dočká i Avenger Clint Barton alias Hawkeye v podání Jeremyho Rennera.
Trailer
Hawkeye
Osmidílná série, která se dle traileru ponese v hodně vánočním duchu, bude především o předávání žezla. Clint se zde s námi jako Hawkeye zřejmě definitivně rozloučí. Než se tak ovšem stane, bude muset nejprve zacvičit svoji nástupkyni, jíž bude mladá Kate Bishop, kterou ztvární talentovaná Hailee Stainfeld (Opravdová kuráž). Minimálně stejně zajímavé jako jejich sbližování (a Katin výcvik) bude určitě i způsob, jakým do děje zasáhne nová Black Widow (Florence Pugh), jíž bylo účelově nalháno, že za smrt její předchůdkyně Nataši (Scarlett Johansson) je zodpovědný právě Clint...
Po těžce fantazijním Lokim, kde se pracovalo s paralelními realitami (a představil se nový hlavní padouch), tak opět nepochybně dojde k výraznému uzemnění ve stylu Falcona a Winter Soldiera. Snad tedy Rennerova rozlučka s jeho aktuálně nejslavnější filmově-seriálovou postavou dosáhne alespoň kvalitativního standardu, na nějž jsme u marvelovek (filmových i seriálových) zvyklí.
První epizoda bude na Disney+ k dispozici 24. listopadu.