Přestože přes 20 let rozdával v televizi smích, jeho osobní příběh je plný srdcervoucích tragédií

Přestože přes 20 let rozdával v televizi smích, jeho osobní příběh je plný srdcervoucích tragédií
Kelsey Grammer | Starz
Grammer neměl již od dětství na růžích ustláno. Narodil se v roce 1955 na amerických Panenských ostrovech a jeho rodiče se rozvedli, ještě když byl batole. Následně byl vychováván svými prarodiči. Po jejich smrti se Grammer přestěhoval ke svému otci. Když bylo Grammerovi pouhých 13 let, byl jeho otec zabit lupiči, kteří se vloupali do jejich domu. Ještě horší osud potkal jeho mladší sestru Karen. Tu v roce 1975 unesla a zavraždila dvojice maniaků.
Jako by to na jeden život nestačilo, předčasně zemřeli i jeho dva nevlastní bratři, když při potápění narazili na žraloka. Navzdory všem ranám, které Grammerovi život uštědřil, se herec nikdy nevzdal. Dokonce odpustil i vrahům své sestry. „Každý z nás zažije nějakou strašnou ztrátu. Já jsem dostal velkou dávku. Na každý tragický příběh, který slyšíte, připadá jiný, který je stejně tragický nebo ještě tragičtější. Myslím, že se na to začnete dívat jako na součást života,“ uvedl na adresu svého života Grammer.
Pokud vše dopadne podle plánu, naváže Grammer příští rok na svůj dosud největší pracovní úspěch – měl by se totiž vrátit jako Frasier Crane v nové sérii, která vzniká exkluzivně pro streamovací službu Paramount Plus.
David Hyde Pierce, Kelsey Grammer
Frasier | National Broadcasting Company (NBC)