Trailer: Drsňák Dwayne Johnson a ukecaný Ryan Reynolds na stopě sexy zlodějky s tváří Wonder Woman

Trailer: Drsňák Dwayne Johnson a ukecaný Ryan Reynolds na stopě sexy zlodějky s tváří Wonder Woman
Red Notice (2021) | Netflix
V Red Notice, dobrodružné akční komedii z produkce Netflixu v režii Rawsona Marshalla Thurblera (Vybíjená, Mrakodrap), se představí Dwayne Johnson v roli agenta FBI, jenž dostane za úkol chytit světově nejhledanější zlodějku uměleckých děl v podání Gal Gadot. Pomoci mu v tom má špičkový podvodník, jehož ztvární Ryan Reynolds.
Trailer:
Red Notice
Red Notice podle kombinace žánru a obsazení tří hlavních rolí od počátku vypadá jako totální sázka na (diváckou) jistotu. Rock bude hrát zase Rocka (správňáckého drsňáka), Reynolds Reynoldse (užvaněného hezouna), a spolu budou po celém světě nahánět sličnou Wonder Woman. Samozřejmě při tom dojde na spoustu hlášek, bláznivých akčních scén, výbuchů apod. V podstatě jasný recept na úspěch. Jen moc nevěřím tomu, že by Gal Gadot byla skutečně hlavním padouchem. Proto předpokládám, že v tomto trailer úmyslně klame tělem. A budu doufat, že případné další ukázky neprozradí zbytečně mnoho.
Od výpravné a hvězdně obsazené novinky vedení Netflixu dozajista očekává velký hit, jenž odstartuje novou sérii. Už před rokem se navíc objevil drb, že by producenti chtěli do snímku obsadit ještě jednu hereckou superhvězdu. Tou údajně měl být Tom Cruise. Ten by se však ve filmu objevil jen na okamžik, ovšem v případném pokračování by se jeho postava už stala jedním z ústředních charakterů (že by onen pravý záporák?). Za předpokladu, že by Cruise odmítl, by se producenti pokusili sehnat jinou velkou hvězdu. Kdo nakonec bude tou čtvrtou světově známou celebritou se ale nejspíš dozvíme až bude snímek uveden.
Na Netflixu bude snímek k zhlédnutí od 12. listopadu.