Trailer: Maya a tři bojovníci - autor Knihy života nás vezme do magického světa jihoamerických božstev

Trailer: Maya a tři bojovníci - autor Knihy života nás vezme do magického světa jihoamerických božstev
Maya a tři bojovníci | Netflix
Jeorge R. Gutiérrez, jehož snímek Kniha života z roku 2014 zaujala jedinečným stylem animace, je režisérem i tvůrcem nového devítidílného seriálu z magického světa rozděleného do čtyř království.
Maya je statečná, trošku rebelující princezna, kterou čeká oslava patnáctých narozenin a slavnostní korunovace. Povznesenou a veselou náladu ale zkazí příchod Bohů z podzemí, kteří oznámí, že Mayin život patří Bohu války jako cena za tajemnou minulost její rodiny. Pokud Maya odmítne, celý svět zastihne boží pomsta. Aby zachránila milovanou rodinu, přátele i svůj život, vydá se Maya na cestu podle prastarého proroctví, které říká, že příchod tří velkých bojovníků jí pomůže porazit Bohy a zachránit lidstvo.
Maya a tři bojovníci
Seriál čerpá z bohaté kultury latinské Ameriky, své hlasy tak hrdinům propůjčili jedny z nejslavnějších španělsky mluvících hvězd jako Zoe Saldana (princezna Maya), Gabriel Iglesias (Picchu), Diego Luna (Zatz), Gael García Bernal, Alfred Molina, Danny Trejo a další.
První záběry slibují úchvatnou vizuální stránku, velkou dávku magie, trošku humoru a pořádnou nálož akce. Tak doufejme, že se tak skutečně stane. Přesné datum premiéry Maya a tři bojovníci zatím nemá, mělo by k ní ale dojít ještě letos na podzim.