Přehled zářijových premiér na Netflixu. Loučí se Papírový dům i Lucifer, začíná ženská krize středního věku a kázání charismatického kněze

Přehled zářijových premiér na Netflixu. Loučí se Papírový dům i Lucifer, začíná ženská krize středního věku a kázání charismatického kněze
Papírový dům | Netflix
Kromě projektů ve vlastní produkci (které jsou označené tučným NETFLIX v závorce) se ale samozřejmě můžete těšit i na další filmy a seriály, které budou od září na streamovací službě dostupné. Níže uvedený výčet premiér budeme samozřejmě aktualizovat a pravidelně doplňovat.
1. září
Hadí doupě - v nejspletitějším příběhu Agathy Christie se soukromý detektiv Charles Hayward (Max Irons) na žádost své bývalé milenky pouští do vyšetřování podezřelého úmrtí jejího dědečka, bohatého patriarchy, aby pachatele našel dřív, než Scotland Yard odhalí temné rodinné tajemství. Na rozpadajícím se statku, obklopen jedovatou atmosférou hořkosti, odporu a žárlivosti se Hayward setkává se třemi generacemi rodinné dynastie včetně divadelní herečky (Gillian Anderson), čerstvé vdovy (Christina Hendricks), která byla o 50 let mladší než její muž, a ženské hlavy rodiny lady Edith de Haviland (Glenn Close).
prehled-zarijovych-premier-na-netflixu
Hadí doupě | Sony
Anjaam - bollywoodský thriller. Vijay Agnihotri je bohatý, rozmazlený muž žijící s matkou v Bombaji. Jeho matka mu vždy vše dovolila a on toho bohatě využíval. Vždy dostal, co chtěl. Pak ale potkal letušku Shivani Choprovou, do které se zamiloval. Matka mu sňatek povolí, ale Shivani se mezitím provdá za svého snoubence - pilota Ashoku. Vijay to odmítá přijmout a stále nutí Shivani, aby se za něj provdala. Dokonce zničí Shivaninu rodinu a pošle dívku do vězení. Poté, co si žena odsedí svůj trest, rozhodne se Vijayovi pomstít a donutit ho zaplatit za jeho hříchy.
Barbie: Big City Big Dreams - nejnovější animovaný muzikál se slavnou panenkou Barbie v hlavní roli. Barbie Robertsová cestuje z Malibu do New Yorku, aby se zúčastnila exkluzivního letního programu na umělecké škole Handler School for Performing Arts. Potká tu dívku z Brooklynu, která se také jmenuje Barbie Robertsová. Aby je lidé rozeznali, dostanou dívky přezdívky Malibu a Brooklyn. Obě se rychle spřátelí a společně se snaží získat vytoužené koncertní vystoupení na Times Square.
Brave Animated Series - šestidílný anime seriál pro dospělé, adaptace populární mangy Brave Series. Skupina superhrdinů se snaží vymýtit z našeho světa zlo, během toho si ale uvědomí, že možná nestojí na straně spravedlnosti.
prehled-zarijovych-premier-na-netflixu-1
Brave Animated Series | Taiwan Cinema
Krokodýl Dundee v Los Angeles - nový příběh známého hrdiny. Krokodýl Dundee odchází z Austrálie do Los Angeles pro svou přítelkyni, která tam odjela za prací. Divoký svět v Austrálii je přece jenom klidnější než život v Los Angeles. Krokodýl Dundee získá v produkčním studiu protekčně práci krotitele zvířat. Práce by nebyla tak zlá, ale co s volným časem?
Green Lantern - ve světě stejně rozlehlém jako tajemném existuje už po staletí malá skupina mocných. Ochránci míru a práva. Říkají si Sbor Zelené lucerny. Je to bratrstvo bojovníků, kteří přísahali udržovat mezigalaktický řád a pořádek. Každý ze členů Zelené lucerny má prsten, který mu dává superschopnosti. Když nový nepřítel Parallax hrozí, že zničí rovnováhu sil, je jejich osud a osud Země v rukou nejmladšího člena, prvního člověka, který byl vybrán: Hala Jordana.
prehled-zarijovych-premier-na-netflixu-2
Green Lantern | Warner Bros.
House Party – dvojka kamarádů ze školy, rapové duo Kid 'N Play, považuje za jedinou pořádnou zábavu House Party. A tak když rodiče odjedou, uspořádají mejdan, na kterém se chtějí předvést tak, že bude střecha nadskakovat...
The Boss: Anatomy of a Crime – venezuelsko-argentinské drama podle skutečných událostí. Pokorný, ale negramotný dělník a jeho manželka sní o lepším životě. Opustí tedy chudou vesnici v Santiagu, kde dosud žili, a vydávají se do Buenos Aires. Zde si muž sežene práci jako řezník. Jeho nadřízený ho zasvětí do obchodu s masem a pomocí vydírání a nátlaku si z něj udělá otroka. Jeho narůstající krutost vede k neodvratitelné tragédii.
Jak se stát kovbojem (NETFLIX) – Dale Brisby skvěle ovládá rodeo i sociální sítě a díky tomu drží kovbojské tradice při životě. A teď učí celý svět, jak být správným kovbojem.
prehled-zarijovych-premier-na-netflixu-3
Jak se stát kovbojem | Netflix
Level 16 - šestnáctiletá Vivien je držena v The Vestalis Academy, internátní škole podobné vězení. Stará se jen sama o sebe a kvůli nikomu nic neriskuje. Dokud se nesetká se Sophií - bývalou kamarádkou, která ji zradila. Dívky se společně pustí do nebezpečného pátrání, aby odhalily děsivou pravdu o tom, kdo je tu zavřel. Začíná boj o život...
Los Carcamales – chilský komediální seriál o skupině přestárlých kriminálníků, které okolnosti donutí vrátit se k původní nelegální živnosti.
Tři koťata - druhá řada dětského animovaného seriálu. Sůša, Pudink a jejich malá sestřička Žužu jsou vždy připraveni skočit do akce s neutuchající energií a nadšením. Jejich fantazie nezná mezí a všechna tři koťata jsou schopna mít ty nejabsurdnější a nejlegračnější nápady.
Tři koťata
Tři koťata | Metrafilms
Kuroko’s Basketball - třetí řada anime seriálu podle stejnojmenné mangy. Basketbalový tým střední školy Teiko vyhrál tři sezóny v řadě za sebou s pěti jedinečnými hráči, zvanými "zázračná generace." Spolu s nimi hrál ještě jeden člen, kterého všichni respektovali, legendární šestý hráč. Přicházející nový hráč Taiga Kagami se právě vrátil z Ameriky a nastoupil na střední školu Seirin, kam chodí i úplně obyčejný Tetsuya Kuroko. Tetsuy v basketbalu nevyniká, ale pro svou nenápadnost je pro ostatní hráče neviditelný a dokáže dostat míč na soupeřovu stranu hřiště, aniž by si toho kdokoli všiml. Tetsuya je tím legendárním šestým hráčem! Kuroko uzavře s Kagamim dohodu, že porazí všechny členy zázračné generace, kteří hrají na ostatních školách.
Dopisy pro Julii - romantická road movie po krásné Itálii plná slunce, vinic a lásky. Mladá Američanka najde ve Veroně, městě, kde Romeo potkal Julii, dopis adresovaný právě bájné Julii a žádající radu v otázce mladé beznadějné lásky. Dopis je z roku 1957. Rozhodne se na něj odpovědět a nastartuje poetickou jízdu italskou krajinou za nadějí s velmi zvláštní posádkou.
Amanda Seyfried, Vanessa Redgrave
Dopisy pro Julii | Summit Entertainment
Marshall - biografický snímek o Thurgoodovi Marshallovi, prvním černošském soudci v Americe. V hlavní roli Chadwick Boseman.
Vítej doma - Roscoe Jenkins je úspěšný moderátor televizní talk-show. Společně s přítelkyní Biancou a desetiletým synem jedou do rodné Georgie na oslavu 50. výročí svatby jeho rodičů. Roscoe chce konečně své rodině dokázat, že už není tím malým nemožným nešikou. Jako by se ale zastavil čas, Roscoe po návratu domů najednou není člověkem, který v životě uspěl, ale zase klukem, ze kterého si všichni utahují. Setká se tam i se svým nenáviděným bratrancem Clydem, s nímž kdysi soupeřil o to, kdo pozve Lucindu, kterou miloval, na ples. Roscoe tenkrát vyhrál, jenže Clyde ho podvedl a dívku požádal už před začátkem závodu. Protože Roscoe nepřestává být terčem vtipů, Bianca ho pobízí, aby se choval ve stylu svého kréda "především já". Vrcholem oslavy je tradiční překážkový běh. Proti sobě budou opět stát Roscoe a Clyde...
Zlomové okamžiky: 11. září a válka proti terorismu (NETFLIX) - nekompromisní pětidílný seriál, který dokumentuje teroristické útoky z 11. září od zrodu Al-Káidy v 80. letech až po ráznou americkou reakci na domácí půdě i v zahraničí.
prehled-zarijovych-premier-na-netflixu-4
Zlomové okamžiky: 11. září a válka proti terorismu | Netflix
2. září
Here and There – karanténa donutila národ se zastavit a zůstat doma. Ve všem tom zmatku se setkávají v jednom bytě dva studenti Caloy a Len. Musí sedět doma a celý život se začne odehrávat online, až na jejich občasná setkání, setkání, při kterých se začnou sbližovat. Vydrží jejich vztah, až život přepne do normálního režimu?
Hotel Del Luna - uprostřed prosperujícího centra Soulu se nachází kuriózní hotel, jaký nikdo dosud neviděl. Budova tu stojí již tisíciletí a je důkazem toho, že věci nejsou vždy takové, jaké se zdají. Provozovatelkou tohoto hotelu je Man Wol Jangová, chamtivá a podezřelá duše, která posledních tisíc let strávila ve funkci ředitelky podniku. Man Wol byla prokleta za hřích, který už si ani nepamatuje. Jejím osudem je navždy vést tento hotel a starat se o potřeby jeho klientů. Její jedinou nadějí to všechno ukončit je najít někoho, kdo se dopustil většího hříchu než ona sama, ale po tisíci letech začíná ztrácet naději. Věci však naberou zajímavý směr, až se objeví Chan Seong - nejmladší asistent manažera, který kdy pracoval v nadnárodní hotelové korporaci. Chan Seong je nucen řídit Hotel del Luna kvůli dohodě, kterou jeho otec uzavřel s Man Wol...
Ji-eun Lee
Hotel delluna | tvN
Jednotka Q (NETFLIX) – americký animovaný akční seriál, ve kterém se pohledný tajný agent a jeho tým LGBTQ superšpiónů pouští do mimořádných dobrodružství.
Život po večírku (NETFLIX) - americká fantasy komedie. Její hrdinkou je Cassie, pro kterou je život jeden velký večírek. Umí pařit jako o život… až o něj opravdu přijde. Po smrtelné nehodě ale dostane šanci napravit všechno, co pokazila, a vysloužit si tak andělská křídla.
Victoria Justice
Život po večírku | Netflix
3. září
Potápěčský klub (NETFLIX) - australský dobrodružný seriál. Skupina dospívajících potápěček se snaží najít svou kamarádku, která zmizela během cyklonu. Ten udeřil na jejich malé přístavní městečko Cape Mercy.
Papírový dům (NETFLIX) - premiéra první části závěrečné série populárního španělského seriálu. Osm zlodějů vezme rukojmí a zamkne se v Královské španělské tiskárně cenin. Hlava zločinců manipuluje s policií, aby postupovala podle jeho plánu.
Sharkdog (NETFLIX) - animovaný seriál pro děti s netradičním hrdinou v hlavní roli. Desetiletý Max a jeho nejlepší kamarád Sharkdog - věčně hladový žralopes, zažívají každodenní dobrodružství, ve kterých po nich často zůstává naprostý chaos. Sharkdog totiž nemá ponětí o své síle, tichosti a dalších vlastnostech souvisejících s tím, že je napůl žralok.
Sharkdog
Sharkdog | Netflix
Jaká je cena života (NETFLIX) - nový pohled na tragédii 11. září. Michael Keaton a Stanley Tucci v hlavních rolích silného lidského příběhu. Advokát Ken Feinberg (Keaton) se ocitá před téměř neřešitelným úkolem: určit, jak odškodnit rodiny, které po útocích z 11. září 2001 utrpěly nevyčíslitelné ztráty. A dostane při tom velkou lekci z empatie.
5. září
Táborníci z Kikiwaka - pátá řada komediálního seriálu. Emma, Ravi a Zuri (známí ze seriálu Jessie) opouštějí New York a míří do Main, aby se připojili k Táborníkům z Kikiwaka. Tábor Kikiwaka dostal své jméno po tajemném legendárním tvorovi, který žije v tamním lese. Je to také místo, kde se jejich rodiče jako teenageři seznámili.
6. září
Odpočítávání: Vesmírná mise Inspiration4 (NETFLIX) – výcvik, start i přistání pěkně zblízka. Dokumentární seriál o posádce Inspiration4 – první civilní mise, která se chystá vyrazit na oběžnou dráhu Země.
prehled-zarijovych-premier-na-netflixu-5
Odpočítávání: Vesmírná mise Inspiration4 | Netflix
Shadow Parties - nigerijské akční drama. Dosud nevyprávěný příběh o řadě válečných střetů v Nigérii mezi různými společenskými skupinami. Neustálé politické intriky mohou vést k ozbrojeným válečným střetům, ve kterých umírá mnoho nevinných lidí.
7. září
If I Leave Here Tomorrow: A Film About Lynyrd Skynyrd - podrobná a skvěle zpracovaná kariéra jedné z nejvýraznějších kapel rockové historie... Příběh plný nezapomenutelného jižanského rocku, bláznivých příhod i velké tragédie nabízí dokument mapující vznik a historii jedné z největších amerických rockových kapel – Lynyrd Skynyrd. Cestu od prvních hudebních pokusů ve floridském Jacksonville přes tragické letecké neštěstí až po současnost popisují nejen dosud žijící členové kapely, ale také díky raritním archivním nahrávkám lídr kapely Ronnie Van Zant. Ten bohužel 20. října 1977 společně se dvěma dalšími členy kapely zahynul při havárii letadla nedaleko města McComb. Přestože nehoda na čas přerušila fungování kapely, i dnes lze hity jako „Sweet Home Alabama“ nebo „Freebird“ slyšet na koncertních podiích. Původního zpěváka nahradil jeho bratr Johnny Van Zant.
prehled-zarijovych-premier-na-netflixu-6
If I Leave Here Tomorrow: A Film About Lynyrd Skynyrd | Passion Pictures
Kosmokid (NETFLIX) – premiéra druhé řady animovaného seriálu. Chlapcův sen stát se superhrdinou se splní, když najde pět kosmických kamenů moci. Ale zachránit svět je těžší, než se zdálo – a sám to rozhodně nezvládne.
S nervama v koncích (NETFLIX) - nový americký komediální seriál od Julie Delpy. Kuchařka, svobodná matka, bohatá dědička a uchazečka o práci řeší v Los Angeles před nástupem pandemie lásku, kariéru a jiné starosti, které přináší krize středního věku.
Oktonauti: Na pevnině (NETFLIX) – první série nového spin-offu k původnímu seriálu Oktonauti. Na naší neustále se měnící planetě číhá nebezpečí všude, proto Oktonauti nebudou pomáhat jen pod mořskou hladinou, ale vydávají se i na povrch. S přáteli po celém světě a potřebným vybavením budou okto-agenti prozkoumávat, zachraňovat a chránit všechny živé tvory na souši i pod vodou.
prehled-zarijovych-premier-na-netflixu-7
Oktonauti: Na pevnině | Netflix
Untold: Breaking Point (NETFLIX) – první díl ze série sportovních dokumentů. Otevřená zpověď tenisové hvězdy Mardyho Fishe o boji s nejistotou a psychickým zdravím.
8. září
Chhota Bheem - osmá série indického animovaného seriálu pro děti. Chlapec jménem Bheem a jeho přátelé z fiktivní vesnice Dholakpur se obvykle podílejí na ochraně vesnice před různými zlými silami.
Za stínem noci (NETFLIX) – premiéra druhé řady belgického seriálu. Cestující a posádka na palubě uneseného nočního letu se snaží předehnat slunce, zatímco svět pod nimi se utápí v chaosu způsobeném tajemnou vesmírnou událostí.
JJ+E (NETFLIX) – švédský romantický film o dvojici mladých lidí z různých společenských prostředí. Elisabeth a John John žijí ve stejném městě, ale v naprosto odlišných podmínkách (kulturních, ekonomických i sociálních), přesto se jednoho dne jejich cesty zkříží, když nastoupí na stejnou střední školu. Moderní adaptace knihy Matse Wahla Vinterviken, podle které byl v roce 1996 natočen stejnojmenný film.
Elsa Öhrn, Mustapha Aarab
JJ+E | Netflix
Psí detektiv - jeden z nejlepších policejních psů se musí v přestrojení zúčastnit prestižní výstavy psů, aby se svým parťákem z FBI odhalili gang mezinárodních pašeráků zvířat.
The Circle (NETFLIX) – premiéra třetí řady reality show. V tomto sociálním experimentu a soutěžní show jde o postavení a strategii. Hráči na internetu flirtují, hledají přátele a snaží se podvodem vyhrát 100 000 dolarů.
9. září
Jsme jedné krve: Malcolm X a Muhammad Ali (NETFLIX) - dokumentární snímek o jednom velmi netradičním setkání. Výjimečné pouto mezi Malcolmem X a Muhammadem Alim se rozpadlo kvůli vzájemné nedůvěře i odlišným hodnotám. Jak proběhlo jejich náhodné setkání a tragická roztržka?
Jsme jedné krve: Malcolm X a Muhammad Ali
Blood Brothers: Malcolm X & Muhammad Ali | Netflix
Ženy a vrah (NETFLIX) – francouzský dokument o neúnavné snaze dopadnout a usvědčit sériového vraha Guye Gerogese, který v 90. letech terorizoval Paříž. Úspěch si mohly připsat hlavně dvě ženy, které se nehodlaly vzdát - policejní velitelka a matka zavražděné dívky.
10. září
Kate (NETFLIX) - akční thriller s Mary Elizabeth Winstead v hlavní roli. Kate je precizní vražedkyně, když ale odmítne úkol zabít jednoho člena tokijské jakuzy, zjistí, že byla otrávena. Má jen dvacet čtyři hodin na to pomstít se svému vrahovi. Aby měla větší šanci, nečekaně se spojí s dospívající dcerou jedné ze svých dřívějších obětí.
Jack Whitehall: S tátou na cestách (NETFLIX) - premiéra páté řady seriálu, v němž se komik Jack Whitehall a jeho konzervativní otec Michael vydávají na neobvyklé, ale zábavné cesty do ciziny.
Lucifer (NETFLIX) – premiéra poslední řady populárního fantasy/krimi seriálu. Když se Pán pekel začne nudit, přestěhuje se do Los Angeles, otevře si noční klub a seznámí se s detektivem z oddělení vražd.
Tom Ellis, Lauren German
Lucifer | Netflix
Metal Shop Masters (NETFLIX) – v této soutěžní show skupina umělců pracuje s kovem, stříhá, tvaruje a svařuje epické, drsné výtvory z tvrzené oceli. Pouze jeden vyhraje cenu 50 000 dolarů.
Rozlučka (NETFLIX) - německý thriller. Roman si užívá s bratrem Albertem a přáteli rozlučku se svobodou, v rámci níž se vydá na procházku do přírody. Když zaslechnou střelbu, myslí si, že jsou v lese myslivci, brzy ale zjišťují, že lovnou zvěří se pro neznámého střelce stali oni.
13. září
Crime Stories: India Detectives (NETFLIX) – s neomezeným přístupem k městské policii v Bengaluru se podíváme na rozsáhlá vyšetřování trestných činů od chvíle, kdy byl zločin nahlášen, až po dopadení podezřelých. Každý díl mapuje šokující a závažné zločiny v srdci indického Sillicon Valley (vraždy, únos, vydírání). Divák sleduje při práci příslušníky bengalurské policie, kteří se pokoušejí odhalit nejsložitější a nejzávažnější zločiny ve městě.
prehled-zarijovych-premier-na-netflixu-8
Crime Stories: India Detectives | Netflix
14. září
Nejúžasnější ubytování světa (NETFLIX) – premiéra druhé řady reality show, ve které tři mladí lidé cestují po světě, zkoušejí ubytování všeho druhu a dělí se s diváky o svoje zážitky a tipy.
You vs. Wild: Out Cold (NETFLIX) – po Poprasku na safari je tu seriál Tvůj souboj s divočinou s dalším speciálním interaktivním dílem, tentokrát o přežití v mrazivých podmínkách.
15. září
Odpočítávání: Vesmírná mise Inspiration4 (NETFLIX) – premiéra dalších dvou dílů dokumentárního seriálu o posádce Inspiration4 – první civilní mise, která se chystá vyrazit na oběžnou dráhu Země.
Nailed It!(NETFLIX) – premiéra šesté řady kuchařské show, která byla nominována i na cenu Emmy za nejlepší soutěžní program roku.
Strašidelné příběhy na dobrou noc (NETFLIX) - rodinný fantasy horor. Malý Alex miluje strašidelné příběhy, netuší ale, že mu jednoho dne možná zachrání život. Alexe totiž ve svém bytě uvězní mladá čarodějnice. Aby se chlapec vyhnul smrti, uzavře s čarodějnicí dohodu, že jí bude každý večer vyprávět děsivý příběh. Když v bytě potká služku Yasmin, vymyslí spolu plán na útěk, během kterého budou muset projít kouzelným labyrintem plným nebezpečí.
Strašidelné příběhy na dobrou noc
Strašidelné příběhy na dobrou noc | Netflix
Schumacher (NETFLIX) - dokumentární film o jednom z nejúspěšnějších jezdců Formule 1. Sledovaly ho miliony diváků, jeho silná vůle a snaha překonat všechny překážky ho stavěly do čela celosvětového zájmu. Cesta Michaela Schumachera inspirovala miliony lidí, ale za jeho úspěchem se toho skrývá víc. Neformovala ho jen jeho vůle, soutěživost a perfekcionalismus, byly to i jeho pochyby o sobě samém, jeho rodiče, jeho děti a manželka Corinna, láska jeho života. Tito všichni jsou teď připravení vám sdělit jeho příběh.
Too Hot to Handle: Latinská Amerika (NETFLIX) – další spin off reality show Too Hot to Handle. Nezadaní lidé z Latinské Ameriky a Španělska se mají vzdát sexu. Kdo to vydrží a soutěž vyhraje, ten si odnese 100 000 dolarů.
16. září
Birth of the Dragon - mladý bojovník a budoucí legenda Bruce Lee vyzve na zápas legendárního kung fu mistra Wong Jack Mana. Snímek inspirovaný článkem Bruce Lee's Toughest Fight od Michaela Dorgana.
He-Man a vládci vesmíru (NETFLIX) – na planetě Eternia objeví mladý princ moc Grayskullu, která ho dokáže změnit na He-Mana, pána Vesmíru. Kdo jím ale nakonec bude rozhodne až poslední bitva mezi He-Manem, zlým Skeletorem a jejich mocnými týmy.
He-Man a vládci vesmíru
He-Man a vládci vesmíru | Netflix
My Heroes Were Cowboys (NETFLIX) - krátký dokumentární snímek o jednom velmi netradičním životním příběhu. Bolestné dětství Robina Wilshirea změnily westerny. Nyní žije svůj sen a trénuje milované koně pro potřeby filmařů.
Nepřítel pod ochranou – exotické Kapské Město se stane v thrilleru Daniela Espinozy dějištěm neobvyklého dramatu. Aktéři? Jeden z nejhledanějších zločinců na zeměkouli a osamělý zelenáč z tajných služeb, který se ho zoufale snaží udržet naživu.
17. září
Ankahi Kahaniya (NETFLIX) – tři podoby lásky v indickém romantickém snímku. Ve městě se žije těžko, zvláště pokud nejste zamilovaní, hledáte lásku nebo jste o ni právě přišli. Toužíte po životě plném hojnosti, ale láska je tou silou, která vás posouvá dál a blíž vašemu cíli. Má ale i sílu vás zničit. Ať tak či onak, je to emoce, která nás fascinuje a nenechá nás v klidu.
Veselá tetka (NETFLIX) – nový animovaný seriál pro dospělé. Seznamte se s Diane Dunbrowskou, ženou, jejíž život je jedna velká pařba, proto jí nikdo ve městě nezná jinak než jako veselou tetku.
Veselá tetka
Veselá tetka | Netflix
Sexuální výchova (NETFLIX) – americký komediální seriál se vrací s třetí řadou. Nesebevědomý Otis zná všechny rady na sexuální neduhy. Jeho matka je totiž terapeutka. Rebelka Maeve mu proto navrhne, aby si ve škole otevřel sexuální poradnu.
Hra na oliheň (NETFLIX) – vražedná hra může začít. Čtyři sta padesát šest lidí, kteří v životě z různých důvodů neuspěli, najednou dostane záhadné pozvání k účasti ve hře o přežití s výhrou deseti milionů amerických dolarů. Hra se odehrává na neznámém místě a účastníci zůstanou zamčení, dokud se nenajde vítěz. Příběh bude zahrnovat populární korejské dětské hry ze sedmdesátých a osmdesátých jako je hra na oliheň, ovšem s vražednými modifikacemi.
The Stronghold – francouzský kriminální thriller. Severní okresy Marseille drží smutný rekord: oblast s nejvyšší kriminalitou ve Francii. Polní brigáda BAC Nord se ale neustále snaží zlepšovat své výsledky. Ve vysoce rizikovém oblasti policisté vybrušují své metody práce, při kterých někdy překračují velmi tenké hranice práva. Až do dne, kdy se soudní systém obrátí proti nim...
21. září
Láska ve spektru (NETFLIX) - premiéra druhé řady australské reality show. Láska neroste na stromech. A pro čtyři mladé lidi s poruchou autistického spektra je nepředvídatelný svět randění opravdu velký oříšek.
22. září
Confessions of an Invisible Girl (NETFLIX) – brazilská romantická komedie. Tetê se necítí dobře ani doma, ani ve škole. Když se její nezaměstnaní rodiče musí nastěhovat k prarodičům do Copacabany v Rio de Janeiru, musí 16letá dívka začít znovu v nové škole. Ze všech sil se snaží, aby ji tu zase nikdo nešikanoval, najít si první přátele a mít poprvé v životě i nějaký společenský život. Povede se jí to?
Confessions of an Invisible Girl
Confessions of an Invisible Girl | Netflix
Drazí běloši (NETFLIX) – premiéra čtvrté řady komediálního seriálu z univerzitního prostředí. Protagonisty jsou převážně afroameričtí studenti a studentky, kteří ovšem tvoří v rámci školy menšinu. Hlavní hrdinka Sam jako populární moderátorka rozhlasové show Drazí běloši pravidelně komentuje sociální a politické postavení svých spolužáků a spolužaček v nepřátelském, dominantně bělošském prostředí školy. Její pořad je nicméně natolik kontroverzní, že o něm začnou debatovat jak studující, tak vedení školy. Celá situace vyeskaluje soukromou party satirického časopisu Pastiche, vedeného bílými studenty. Každý účastník musí mít při vstupu masku černocha – večírek je tedy mířen přímo na Sam a její pořad. Výsledkem je značně rasistická party, která nakonec vyvolá i konflikt s policií.
Krycí jméno: Jaguár (NETFLIX) - španělský kriminální seriál. Španělsko 1960: Isabel Garridová přežila holokaust a nyní se přidává k agentům snažícím se dostat před spravedlnost stovky nacistů, kteří sem uprchli po druhé světové válce.
Vpád (NETFLIX) - po smrtelném útoku na jejich nový vysněný domov se traumatizovaná žena snaží přijít na to, co se stalo. V ten moment si uvědomí, že to pravé nebezpečí se teprve blíží...
Logan Marshall-Green, Freida Pinto
Vpád | Netflix
24 tváří Billyho Milligana (NETFLIX) - V roce 1977 zaútočil sériový násilník na půdě Ohio State University. Zdrcující důkazy rychle přivedly vyšetřovatele k Billymu Milliganovi, mladému muži s traumatickým dětstvím a záznamem v trestním rejstříku. Billy si na útoky nepamatoval a změnilo se i jeho chování. Několik psychiatrů mu diagnostikovalo mnohočetnou poruchu osobnosti (nyní známou jako disociativní porucha identity) a nakonec určili, že v jeho mysli existuje až 24 odlišných „osobností“. V případě, který zasáhl celý národ, byla rozhodující jejich analýza a Billy byl shledán nevinným kvůli šílenství. Více než 40 let od rozhodujícího verdiktu si téměř každý stále klade otázky: Ovládaly jeho činy skutečně jiné verze jeho já, nebo byly jen vhodným krytím skvělého narcistického sociopata? Do jaké míry by měli charismatičtí zločinci těžit ze své slávy? A měly Billyho nejnásilnější zločiny teprve přijít?
23. září
Bangkok Breaking (NETFLIX) - thajský kriminální seriál. Wanchai právě přijel do Bangkoku, aby se připojil k silniční záchranné službě a pomocí novinářky rozmotá celoměstské spiknutí.
Nemocniční playlist (NETFLIX) - premiéra druhé řady jihokorejského seriálu z nemocničního prostředí. Zvládají příchody na svět, umírání a všechno mezi tím. Pro pět lékařů a jejich pacienty je každý den v nemocnici výjimečný.
24. září
Ganglands (NETFLIX) – schopný lupič Mehdi a příležitostná zlodějka Liana musí spojit síly a rychle se zorientovat ve válce drogových dealerů, aby zachránili své nejbližší.
Půlnoční mše (NETFLIX) – příběh malé izolované ostrovní komunity, jejíž stávající rozpory vzrostou s příchodem zdiskreditovaného mladíka a jeho rivala v podobě charismatického kněze. Když se příchod otce Paula na ostrov Crockett začne shodovat s nevysvětlitelnými a zdánlivě zázračnými událostmi, začnou místní lidé opět propadat své víře v boha. Nebudou je ale tyto zázračné události něco stát?
The Starling (NETFLIX) - komediální drama s Melissou McCarthy v hlavní roli. Lilly s manželem zažívají velmi těžké životní období a každý z nich se s ním vypořádává po svém. Lillinu snahu o vyrovnání se se svým smutkem a pocitem viny začne ale komplikovat špaček, který se uhnízdí u ní na domě a začne ji obtěžovat a napadat. Lilly se chce ptáka za každou cenu zbavit, což ji svede dohromady s Larrym, bývalým psychiatrem, nyní veterinářem, který jí pomůže nejen s protivným opeřencem, ale i bolestí, jež ji svazuje.
Chris O'Dowd, Melissa McCarthy
The Starling | Netflix
My Little Pony: A New Generation (NETFLIX) - počítačově animovaný celovečerní snímek o nových postavách ze světa My Little Pony. Říše Equestrie se rozpadla, naštěstí je tu ale nová generace poníků, která se rozhodne, že vše napraví a Equestrii zase sjednotí.
Vendeta: Pravda, lži a mafie (NETFLIX) - italský dokumentární seriál. Sicílie se může pochlubit odvážnou koalicí pro boj s mafií. Co když ale ti, kteří se snaží organizovaný zločin zničit, sami čelí obvinění závažným obviněním?
Kota Factory (NETFLIX) - premiéra druhé řady černobílého indického seriálu o tom, co všechno musí podstupovat indičtí studenti, pokud se chtějí dostat na technickou nebo lékařskou univerzitu.
Jailbirds New Orleans (NETFLIX) - americká reality show. V nápravném zřízení v New Orleans se uvězněné ženy snaží přežít a co nejvíce si zpříjemnit život za mřížemi bojem mezi sebou i se samotným systémem.
Krev a voda (NETFLIX) - premiéra druhé řady mysteriózního jihoafrického seriálu. Dívka z Kapského Města se po náhodném setkání na večírku rozhodne zjistit, jestli je plavecká hvězda ze soukromé školy její sestra, kterou unesli po porodu.
28. září
Ada Twist, Scientist (NETFLIX) – nový vzdělávací program pro děti. Osmiletá Ada Twistová miluje vědu a touží odhalit všechna tajemství světa kolem nás. S pomocí svých dvou nejlepších kamarádů Rosie a Iggyho rozplétá a řeší záhady pro své přátele a rodinu. Vyřešení záhady je však jen začátek, protože věda není jen o tom jak a proč, ale i tom uvést tyto znalosti do praxe tak, aby byl svět kolem nás lepším místem pro život.
Vědátorka Ada Twistová
Ada Twist, Scientist | Netflix
Attack of the Hollywood Cliches! (NETFLIX) - americký dokument, který si bere na mušku slavná filmová klišé ve všech podobách - od těch vtipných až po ta kontroverzní.
29. září
No One Gets Out Alive (NETFLIX) - britský horor, jehož hrdinkou je imigrantka doufající ve vlastní americký sen. Realita je ale úplně jiná, poté co je Ambar nucena vzít si pokoj v penzionu, musí čelit noční můře, které nedokáže uniknout. Filmová adaptace stejnojmenného románu Adama Nevilla, podle jehož románu The Ritual vnikl v roce 2017 stejnojmenný horor.
Zní to jako láska (NETFLIX) - španělská hudební komedie o módní třicetileté asistentce z Madridu. Maca má za sebou bolestivý rozchod, pomalu si ale začíná dávat svůj život zase dohromady. Jenže přesně v tu chvíli se vrací i Leo, muž, který jí zlomil srdce. S pomocí svých kamarádek Adriany a Jimeny musí Maca najít sílu postavit se svým nejistotám, bolestem a strachu, aby mohla převzít kontrolu nad svým životem. Během toho všeho navíc zjišťuje, že láska je všechno, jen ne snadná.
Zní to jako láska
Zní to jako láska | Netflix
Jedlík masa (NETFLIX) - premiéra jedenácté řady dokumentárního seriálu, ve kterém Steve Rinella rozebere a ovládne nejrůznější lovecké techniky. Bude pronásledovat a lovit zvěř a opatří si tak své vlastní suroviny, které poté přetvoří do chutného, na ohni připravovaného jídla.
Friendzone (NETFLIX) - francouzská romantická komedie. Nenapravitelný romantik Thibault věří, že by se na něj konečně mohlo usmát štěstí, když to mezi ním a Rose zajiskří. Jenže pokaždé, když se do nějaké ženy zakouká, je natolik milý, že se z něj stane jen její kamarád. Dokáže se poprvé v životě změnit z nejlepšího kamaráda na přítele?
The Chesnut Man (NETFLIX) - dánský kriminální seriál. Na klidném předměstí Kodaně, najde policie jednoho říjnového rána strašný výjev. Na hřišti je nalezena brutálně zavražděná mladá žena, chybí jí jedna ruka a nad ní visí malý muž z kaštanů. K případu je přiřazena ambiciózní mladá detektivka Naia Thulinová spolu se svým novým partnerem Markem Hessem. Brzy objeví na postavičce kaštanového muže tajemný důkaz, který případ spojuje s případem dívky, která zmizela o rok dříve a byla prohlášena za mrtvou - dcerou političky Rosy Hartungové.
30. září
Love 101 (NETFLIX) – premiéra druhé řady tureckého seriálu. Čtyři outsideři a příkladná studentka se snaží dát dohromady učitelku s basketbalovým trenérem. Nacházejí přátelství, lásku a odvahu být sami sebou.
Luna Park (NETFLIX) - italský dramatický seriál. V šedesátých letech se v Římě protnou osudy holky od kolotočářů a dcery z lepší rodiny. Čekají je intriky, tajemství i nové, překvapivé lásky.
Baki Honma (NETFLIX) - Pokračování seriálu Baki z roku 2018. Poté, co Baki přestál mnoho bitev se silnými nepřáteli, dozrál čas, aby se střetl se svým otcem Yujiro Hanmou, který je údajně „nejsilnějším tvorem na Zemi“. Před touto bitvou si Baki jako vhodného sparing partnera vybere Biscuit Olivu také známého jako Mr. Unchained. Oliva je ale v současné době uvězněn ve vězení „Černý Pentagon“, kde žijí jen ti nejnásilnější zločinci. Aby mohl Baki bojovat s Olivou, nechá se zavřít Černém Pentagonu. Zde ho však kromě vytouženého sparing partnera čeká i řada děsivých bojovníků.