Nejočekávanější filmy a seriály, které dorazí na streamovací služby v září '21

Nejočekávanější filmy a seriály, které dorazí na streamovací služby v září '21
Cry Macho (2021) | 2020 Warner Bros. Entertainment Inc. - Photo by Claire Folger
Nejočekávanější filmy:
Jaká je cena života (2020)
Jaká je cena života
Advokát Ken Feinberg (Michael Keaton) se ocitá před téměř neřešitelným úkolem: určit, jak odškodnit rodiny, které po teroristických útocích z 11. září 2001 utrpěly nevyčíslitelné ztráty. Dostane přitom velkou lekci z empatie... V dramatu režisérky Sary Colangelo (The Kindergarten Teacher) a scenáristy Maxe Borensteina (Godzilla vs. Kong) natočeném na motivy skutečných událostí dále hrají Stanley Tucci, Amy Ryan a další.
Premiéra: 3. září na Netflixu
Popelka (2021)
Příběh Popelky
Slavná hrdinka v podání Camily Cabello má velké sny a s pomocí své kouzelné kmotry si je snaží splnit. Klasická pohádka bude tentokrát pojata jako moderní filmový muzikál. Dále hrají Pierce Brosnan, Minnie Driver či Idina Menzel.
Premiéra: 3. září na Prime Video
Kate (2021)
Kate: trailer | Netflix
Vražedkyně, která poté, co byla otrávena a zbývá jí necelý den života, se vydává na lov ulicemi Tokia, během kterého se spřátelí s dcerou bývalého cíle. Akční thriller v režii Cedrica Nicolas-Troyana (Lovec: Zimní válka), s Mary Elizabeth Winstead a Woodym Harrelsonem v hlavních rolích.
Premiéra: 10. září na Netflixu
Zhoubné zlo (2021)
Zhoubné zlo
V novince hororového specialisty Jamese Wana (Insidous, V zajetí démonů) mladou ženu (Annabelle Wallis) pronásledují děsivé vize brutálních vražd. Řešení záhady se možná nachází v ženině minulosti.
Premiéra: 10. září na HBO Max (o den dříve bude film k vidění také v českých kinech)
Strašidelné příběhy na dobrou noc (2021)
Strašidelné příběhy na dobrou noc
Alex (Winslow Fegley), chlapec posedlý děsivými příběhy, je uvězněn zlou mladou čarodějnicí (Krysten Ritter) v jejím současném bytě v New Yorku. Jedním z producentů rodinného fantasy hororu je kultovní režisér Sam Raimi (Lesní duch, Téměř dokonalý zločin, trilogie Spider-Man, Stáhni mě do pekla).
Premiéra: 15. září na Netflixu
Cry Macho (2021)
Nejnovější režijní počin 91letého Clinta Eastwooda, v němž ztvárňuje i ústřední postavu. Tou je tentokrát bývalá rodeo hvězda a chovatel koní, jenž má za úkol přivést domů mladého chlapce z Mexika od alkoholické matky k jeho otci do Texasu. Na této těžké cestě starý a unavený jezdec nalezne vykoupení tím, že chlapce naučí, co to znamená být dobrým mužem.
Premiéra: 17. září na HBO Max

Nejočekávanější seriály:
Papírový dům - série 5, 1. část (2021)
Papírový dům
První polovina závěrečné páté řady španělského kriminálního hitu o skupině vynalézavých bankovních lupičů.
Premiéra: 3. září na Netflixu
Lucifer - série 6 (2021)
Tom Ellis
Finální šestá série oblíbené fantasy z produkce Toma Kapinose (Californication) s Tomem Ellisem v titulní roli vládce pekel.
Premiéra: 10. září na Netflixu
Sexuální výchova - série 3 (2021)
Sexuální výchova | Netflix
Nová řada teenagerovského komediálního seriálu o nesmělém středoškolákovi Otisovi (Asa Butterfield), jehož matka (Gillian Anderson) je terapeutka a sexuální poradkyně. Otis proto začne s rebelskou kamarádkou Maeve (Emma Mackey) pro své spolužáky provozovat sexuální poradnu.
Premiéra: 17. září na Netflixu
The Morning Show - série 2 (2021)
The Morning Show
Pokračování úspěšného a oceňovaného dramatu pojednávajícího o fatálních důsledcích obvinění oblíbeného televizního moderátora ze sexuálního obtěžování svých kolegyň. V hlavních rolích Jennifer Aniston, Reese Witherspoon, Steve Carell, Billy Crudup aj.
Premiéra: 17. září na Apple TV+
Nadace - série 1 (2021)
Nadace
Ambiciózní televizní adaptace stejnojmenného sci-fi románu Isaaca Asimova sleduje skupinu vyhnanců z rozpadající se Galaktické říše, kteří se vydají na velkolepou cestu s cílem zachránit lidstvo a vybudovat novou civilizaci. První řada bude mít deset hodinových epizod. V hlavních rolích se objeví Jared Harris, Lee Pace, Laura Birn a další. Režii dostali na starost např. Rupert Sanders (Sněhurka a lovec, Ghost in the Shell) nebo Alex Graves (Hra o trůny).
Premiéra: 24. září na Apple TV+
Půlnoční mše - série 1 (2021)
Půlnoční mše
Po příjezdu tajemného charismatického mladého kněze na izolovaný ostrov se jeho obyvatelé stanou svědky zázračných událostí, ale také děsivých znamení... První sezóna nového hororového seriálu z produkce scenáristy a režiséra Mikea Flanagana (Doktor Spánek od Stephena Kinga, Dům na kopci, Záhadné sídlo Bly) bude mít sedm hodinových epizod.
Premiéra: 24. září na Netflixu