Jason Statham si pro sebe hodlá ukrást další velkou akční sérii

Jason Statham si pro sebe hodlá ukrást další velkou akční sérii
Expendables: Postradatelní 3 | Lionsgate
Ještě loni to vypadalo jen jako kachna. "Namísto Expendables 4 nás čeká spin-off The Expendables: A Christmas Story", prolétlo v polovině roku internetovým éterem. A od té doby ticho, takže se na film zase rychle zapomnělo. Jako blesk z čistého nebe proto zapůsobil jeden z posledních příspěvků na oficiálním Instagramu Sylvestera Stalloneho, v němž Sly potvrdil, že se natáčení spin-offu blíží a na plac se vyrazí již letos v říjnu.
Inu, čtyřka se tak sice pořád fláká, série ale podle všeho bude žít dál. Nic dalšího bohužel Stallone k projektu neuvedl a tak můžeme vycházet jen z rok starých drbů. Podle nich měl snímek natočit D.J. Caruso (xXx: Návrat Xandera Cage) podle scénáře Maxe Adamse (příšernosti Na vlastní pěst a Nebezpečný náklad). Hlavní roli si střihne zmíněný Jason Statham (Christmas Story proto, že se jeho postava jmenuje Lee Christmas) a Sly by měl tentokrát fungovat coby vedlejší postava. Navzdory tomu, že bude mít pouze několik scén, měla by být jeho přítomnost patrná po celou dobu a pro fanoušky hodně emotivní (což "smrdí" tím, že ho tvůrci v úvodu odpraví).
Na palubě by měli být i Arnold Schwarzenegger a Tony Jaa, v rámci rozpočtu se před rokem mluvilo o 70 milionech dolarů. Pokud natáčení skutečně odstartuje za dva měsíce, mohl by film přijít do kin v průběhu příštího roku.
Jason Statham
Jason Statham v Expendables: Postradatelní 2