Legenda se vrací. Herec z Mumie se hodlá vrátit ve velkolepém stylu a prozradil své nové role

Legenda se vrací. Herec z Mumie se hodlá vrátit ve velkolepém stylu a prozradil své nové role
Brendan Fraser – Mumie (1999) | Universal Pictures
Internetem se každý den šíří milióny informací, někdy se ale stane, že jedna z nich natolik utkví v paměti, že se o ní mluví ještě dlouho poté. Mezi takové zprávy patří rozhovor amerického herce Brendana Frasera, který byl uveřejněn na sociální síti známé jako TikTok ve formě krátkého videa.
Uživatelka @LittleLottieCosplay na virtuálním meetingu s hercem řekla, že se fanoušci nemohou dočkat jeho velkolepého návratu na filmová plátna. "There are so many people out there who love you, and we're rooting for you, and we can't wait to see what you do next." To ve volném překladu znamená, že je na internetu spousta lidí, kteří Frasera milují, fandí mu a nemohou se dočkat jeho budoucích projektů.
legenda-se-vraci-herec-z-mumie-chysta-velkolepy-navrat-a-prozradil-sve-nove-role-5
Král džungle (1997) | Walt Disney Studios
A co, že se slavnému herci stalo, že potřeboval takovou podporu? Po dlouhá léta to bylo tajemstvím. V devadesátých letech jej fanoušci znali převážně z titulů Král džungle a Smlouva ďáblem. V roce 1999 pak přišel do veřejného povědomí jako charismatický Rick O'Connell ve filmu Mumie. Tato role se s ním díky své úspěšnosti táhla ještě několik let a poslední díl trilogie byl uveřejněn v roce 2008. Krátce po skončení této série se ale herec vytratil ze světa showbyznysu a nikdo neměl tušení proč.
Mumie (1999)
Mumie (1999) | Universal Pictures
V rozhovoru pro GO v roce 2018 přirovnal sám sebe k postavě koně z Orwellovy Farmy zvířat. „Kůň neustále pracoval pro ostatní a na nic si nestěžoval, až ho to nakonec zabilo“. Takové pocity měl ze sebe v roce 2008, kdy dotočil poslední díl Mumie celým názvem Mumie: Hrob Dračího císaře. Po svém hereckém výkonu strávil celých sedm let pod neustálým dohledem lékařů a operatérů, k tomu se musel vypořádat s rozvodem a v roce 2016 mu zemřela matka na rakovinu (Více informací zde). Dlouho jsme tak herce viděli jen v samých menších a neúspěšných rolích a na veřejnosti se prakticky neukazoval. To se má ale brzy změnit.
Letos se dvaapadesátiletý herec nechal slyšet, že chystá velkolepý návrat a oznámil hned dvě své nové filmové role. Prvním z filmů, kde Frasera uvidíme, bude americké drama The Whale a western KIllers of the Flower Moon, kde jej uvidíme po boku Roberta De Nira a Leonarda DiCapria. Fanouškové se na jeho nové role bez debat těší, o čemž vypovídá i výše zmíněné video a já doufám v to, že nebudou zklamaní. Sám herec tyto snímky považuje za budoucí úspěchy, tak snad bude mít konečně štěstí. Zatím není jasné, zda se titulů dočkáme ještě letos, ale na obou se již začalo pomalu pracovat.