Trailer: Co je lepší, než Noemova archa? Noemovo žralokonádo!

Trailer: Co je lepší, než Noemova archa? Noemovo žralokonádo!
Noah’s Shark | Wild Eye
Jestli je někdo mezi tvůrci nízkorozpočtových žánrových filmů legendou, je to jednoznačně Mark Polonia. Na svém kontě má přes 60 režijních filmů a i když se na většinu málokdo vydrží dívat do konce, jen samotné názvy často stojí za hřích (namátkou Sharkenstein, Bigfoot Vs. Zombies, Snow Shark: Ancient Snow Beast, Snake Club: Revenge of the Snake Woman nebo Sharkula).
Jeho nejnovějším počinem je Noah’s Shark (neboli Noemův žralok), který společnost Wild Eye vyšle do světa letos v listopadu. Níže najdete trailer:
Noah’s Shark
Oficiální popis děje má tahle ptákovina následující: Slávu hledající televizní evangelista a jeho filmový štáb se vydají hledat bájnou Noemovu archu, ale zjistí, že ji střeží nejen prastará kletba, ale i prehistorický velký bílý žralok.
Vlastně mě dost mrzí, že mají na podobné šílenosti koule jen amatérští filmaři. Hrozně bych totiž chtěl vidět blockbuster za 150 milionů dolarů, v němž se (třeba) Jason Statham snaží nahnat přes rozbouřené vody veškeré zvířectvo na palubu svoji archy, zatímco mu kolem ní krouží hladoví žraloci.
Inu, člověk nemůže mít všechno. Tak aspoň že ty nadšené béčkaře máme.
Noah’s Shark
Noah’s Shark