Stranger Things: Exkluzivní náhled na odkládanou čtvrtou sérii je venku a přibližuje datum premiéry!

Stranger Things: Exkluzivní náhled na odkládanou čtvrtou sérii je venku a přibližuje datum premiéry!
Stranger Things 4 | Netflix
Seriál Stranger Things si odbyl premiéru roku 2016 a stal se okamžitým fenoménem, který přesvědčoval o svých neotřelých kvalitách spojením retro estetiky a potemnělého dětského dobrodružství. První tři desetidílné sezóny zaznamenaly ohromný úspěch a čtvrtá řada je s napětím očekávána už dva roky. Počátkem loňského roku udeřil na celý svět koronavirus a odnesla to také výroba seriálu, která se znovu rozběhla až v září.
Třetí série byla navíc ukončena s několika velkými otazníky ohledně osudů jednotlivých postav v čele s Hopperem (David Harbour), jenž se podle všeho obětoval a zemřel při závěrečném střetu s nepřítelem. O to více nyní potěší první rozpohybované obrázky z nové sezóny, které tvůrci stlačili do půlminutového klipu společně s výjevy z předchozích sérií. Vidět můžeme starou známou partu na kolech, ale také Eleven (Millie Bobby Brown) v nepřátelském zajetí a také navrátilce Hoppera s plamenometem, jenž se dost možná vydává na záchrannou misi.
Stranger Things
Upoutávka oznamuje, že seriálový fenomén se konečně vrátí roku 2022. A podle všeho bude disponovat mnohem větším měřítkem než jeho předchůdci - výkonný producent Shawn Levy už dříve naznačoval, že většina příběhu se bude odehrávat v dosud neidentifikované lokaci, přičemž se zcela jistě podíváme také do Ruska a daleko za hranice městečka Hawkins. Minimálně půlroční čekání bude sice úmorné, avšak konkrétnější zmínka o premiéře rozhodně nenechá žádného fanouška chladným.
Máte rádi Stranger Things a vyhlížíte čtvrtou sérii?