Režisér Johna Wicka chystá další film o elitním zabijákovi

Režisér Johna Wicka chystá další film o elitním zabijákovi
John Wick 3 (2019) | Lionsgate
Bývalý kaskadér a nyní režisér Chad Stahelski má za sebou už tři díly úspěšné akční série John Wick. Aktuálně s Keanu Reevesem, Donniem Yenem, Scottem Adkinsem a spoustou dalších cool borců natáčí čtyřku. Kromě toho ho brzy čeká režie nového pojetí Highlandera, v němž si jednu z hlavních rolích zahraje Henry Cavill. A jelikož ho tvorba filmů zřejmě opravdu hodně baví, chystá stále další a další (např. adaptaci videohry Ghost of Tsushima).
Keanu Reeves
Keanu Reeves jako John Wick
Nyní se upsal produkci akčního thrilleru Shimubi, který bude adaptací knihy Rodneyho Williama Whitakera. Hrdinou příběhu je vysoce kvalifikovaný zabiják, jenž čelí spiknutí energetických společností, které tajně ovládají většinu západního světa. Specialista na stylové akční filmy se tedy pustí do další látky, jež je pro něj na první pohled jako stvořená (navíc je údajně velkým fandou předlohy).
Keanu Reeves
John Wick 2
Zatím je ale jisté pouze to, že Stahelski bude film produkovat. Scenárista se teprve hledá a zda bude vytížený filmař snímek i režírovat je v tuto chvíli velká neznámá. Zřejmě nikoho by však nepřekvapilo, kdyby se Stahelski režie nakonec skutečně ujal.
Keanu Reeves, Anjelica Huston
John Wick 3 | Lionsgate