Sylvester Stallone naznačil, že další díl jeho populární akční série není daleko

Sylvester Stallone naznačil, že další díl jeho populární akční série není daleko
Expendables: Postradatelní 3 | Lionsgate
Konkrétně zveřejnil fotku prstenu s popisem "Právě jsem dokončil návrh nového prstenu pro EXPENDABLES 4. Je trochu těžký, ale rozhodně vám na prstech přidá svaly." Zdá se tedy, že se filmu nakonec přeci jen dočkáme.
Sly si s tímhle pokračováním opravdu dává načas. Po problematickém přijetí trojky, která příliš vsadil na nezajímavou omladinu a ke smůle tvůrců před premiérou navíc unikla na internet a následně nejméně vydělala v kinech, se čtyřka zasekla v preprodukčním pekle. V jednu dobu se dokonce Stallone rozhádal se studiem, od projektu úplně odstoupil a mělo se točit bez něj.
Co o filmu víme z dřívějška? Scénář měl psát Gregory Poirier (přijatelná Chůva v akci, nechvalně proslulý Lovci dinosaurů), vrátit by se měl eRkový rating, v rámci obsazení by Sly a Arnold měli být jistota, stejně tak Slyův kamarád Jason Statham. Mimo hru podle všeho tentokrát není ani Bruce Willis (u trojky se se Slyem nedohodli na penězích), mluví se o možném znovu zapojení Jean-Claude Van Dammea a samozřejmě je vždy šance, že se nakonec nechá ukecat do týmu Steven Seagal. Ze sestavy naopak vypadl Terry Crews a to kvůli obvinění ze sexuálnímu obtěžování.
Terry Crews
Terry Crews | Lionsgate
Ne, nebojte se, Crews není v tomhle případě na zvrhlíka. Naopak on sám tvrdí, že se stal obětí - konkrétně obvinil Adama Venita (vysoce postaveného zaměstnance talentové agentury) ze sexuálního obtěžování a následovalo soudní řízení. Jak to souvisí s Expendables? Producent série Avi Lerner začal přes svého osobního agenta Crewsovi vyhrožovat, že pokud žalobu nestáhne, končí v sérii Expendables. A Crews se rozhodl nepovolit.
Expendables: Postradatelní 4 zatím nemají datum premiéry, ani termín natáčení. Pokud už ale Sly vyrábí rekvizity, nemuselo by obojí být daleko.
Sylvester Stallone
Expendables: Postradatelní | Lionsgate