Angelina Jolie, Leonardo DiCaprio a mnoho dalších. Srpen na Netflixu ve znamení slavných tváří, animovaných pecek a nostalgie

Angelina Jolie, Leonardo DiCaprio a mnoho dalších. Srpen na Netflixu ve znamení slavných tváří, animovaných pecek a nostalgie
Beowulf (2007) | Paramount Network
1. srpna
30 Rock (1. až 7. série) – Hned první den v měsíci se dočkáme hromady novinek. Mezi nimi bude i kompletní seriál od NBC od hvězdné Tiny Fey.
44 koček ( 3. sezóna) – pokračování animovaného seriálu pro děti. Kočičí kamarádky Lampo, Miladu, Pilou a Meatball čeká spousta dobrodružství a hudebních koncertů.
Beethoven a Beethoven 2 – Nostalgicky zavzpomínáme také na dva komediální filmy z let 1992 a 1993, které vypráví příběh o bernardýnovi, jenž je neoddělitelnou součástí jedné zábavné rodinky.
Beowulf – animovaný film Roberta Zemeckise z roku 2007, jenž je adaptací slavného eposu o staroanglickém bojovníkovi Beowulfovi.
srpen-ve-znameni-slavnych-tvari-animovanych-pecek-a-nostalgie-podivejte-se-na-vyhled-vsech-titulu-ktere-brzy-vyjdou-na-netflixu-1
Beowulf (2007) | Paramount Network
Chyť mě, když to dokážeš – Uvidíme také biografický komediální snímek o skutečném podvodníkovi, kterého zde ztvárnil hvězdný Leonardo DiCaprio. Ten si pohrává s agentem FBI, Tomem Hanksem.
Darwins game (1. sezóna) – dočkáme se nového thrillerového anime o mobilní hře, jež se stane smrtícím nástrojem.
Útok z hlubin – Thriller z roku 1999 zaměřený na příběh vědců, jenž se vydali na cestu přes moře, aby nalezli lék proti Alzheimeru a napadne je hejno žraloků.
Volný den Ferrise Buellera – Komedie z roku 1986 z prostředí střední školy. V hlavní roli tohoto populárního snímku je hvězdný Matthew Broderick.
Five Feet Apart – Romantický teenagerský film s Colem Sprousem a Haley Lu Richardson v hlavních rolích.
Friday Night Lights (1. až 5. série) – originální sportovní série od NBC s Kylem Chandlerem a Connie Britton.
Klikař Charlie – Je romantická komedie z roku 2007 v níž najdete slavnou Jessica Alba po boku Dane Cooka.
Hunter x Hunter (6. sezóna) – Tohoto pokračování oblíbeného japonského anime jsme se měli dočkat už na začátku července, a tak je možné, že dojde k dalšímu odložení.
Počátek – Uvidíme také mezinárodní sci-fi akční snímek slavného režiséra Christophera Nolana z roku 2010, který nás zavede mimo jiné i do intimního a nekonečného světa snů.
srpen-ve-znameni-slavnych-tvari-animovanych-pecek-a-nostalgie-podivejte-se-na-vyhled-vsech-titulu-ktere-brzy-vyjdou-na-netflixu-5
Počátek (2010) | Warner Bros.
Magnolia (1999) – Dramatický snímek s Tomem Cruisem a Julianne Moore v hlavních rolích.
Major Payne (1995) – Je rodinný film o zkušeném vojenském majorovi, který se se nyní vydal na cestu velitele tréninkového programu, a tak musí předstoupit před řadu nováčků.
Moje první láska a Moje druhá láska – Dočkáme se také dvou rodinných komediálních filmů z let 1991 a 1994.
Travička zelená – Do knihovny Netflixu přibude také akční a kriminální komediální snímek se Sethem Rogenem a Jamesem Francem v hlavních rolích.
Poms – Budeme moci zhlédnout i tuto komedi z roku 2019.
Seabiscuit – Historické životopisné žokejské drama z roku 2003 s hvězdným Tobeym Maguirem v jedné z hlavních roli.
Vesmírní kovbojové – Poměrně realistický komediální sci-fi snímek Clinta Eastwooda z roku 2000 odehrávající se v kosmu.
The Edge of Seventeen – Je drama z roku 2016 odehrávající se na americké střední škole, kde se dvě nejlepší kamarádky musí vyrovnat se svou mladou láskou.
Hrůza v Connecticutu 2: Duch Georgie – Je hororový film z roku 2013 od režiséra Toma Elkinse natočený podle skutečných událostí.
Obhájce – Snímek z roku 2011 s Matthewem McConaugheyem. Netflix se ale připravuje na výrobu seriálové adaptace tohoto filmu.
Parchanti – Akční film z roku 2010 o CIA týmu, jenž je zanechán na pospas smrti, čehož ale ve výsledku využijí pro své dobro, využijí toho, že jsou pokládáni za mrtvé a vydají se na misi v utajení.
srpen-ve-znameni-slavnych-tvari-animovanych-pecek-a-nostalgie-podivejte-se-na-vyhled-vsech-titulu-ktere-brzy-vyjdou-na-netflixu-6
Parchanti (2010) | Warner Bros.
Mechanik – Uvidíme také gotický snímek z roku 2004 s Christianem Balem v hlavní roli.
Síť – Máte rádi Sandru Bullock? V tomto akčním mysteriózním thrilleru si jí užijete více než dost.
V království komiků – Toho posledního, co se hned v prvním srpnovém dnu na Netflixu dočkáme, je dokumentární snímek z roku 2000, jenž se zaměřuje na stand-up komiky.
3. srpna
Ijé – Je nigérské criminální drama z roku 2010.
Pray Away: Očista modlitbou – Přibyde také nový dokument z roku 2021 z produce Ryana Murpyho.
Shiny Flakes: The Teenage Drug Lord – Dokument zachycující skutečnou událost. Max S. odhaluje, jak se mu podařilo postavit drogové impérium z dětského pokoje.
Top Secrets UFO Projects: Declassfied (1. sezóna) – Konspirační dokumentární série, která přináší njčerstvější informace a důkazy o těch nejtajnějších vládních projektech týkající se mimozemské civilizace.
4. srpna
'76 – Je dramatický snímek inspirován skutečnými událostmi.
American Masters: Inventing David Geffen (limitovaná série) – další dokumentární série. Tentokrát zachycující cestu ke slávě.
Car Masters: Rust to Riches (3. sezóna) – pokračování oblíbené americké show je s prvky dokumentárního seriálu je zde.
Silák Bheem (4. sezóna) – Dočkáme se také pokračování animované série z indické produkce.
Cocaine Cowboys: The Kings of Miami ( 1. sezóna) – dokumentární série z prostředí Floridy. Dva přátelé od dětství se stali od školních překupníků největšími drogovými králi v Miami. Pro místní lidi byli hrdiny, pro zákon hledanými zločinci. Pravdivý dokument o zločinech, které se děly v ulicích Miami mnoho let.
Control Z (2. sezóna) – pokračování teenagerské Mexické show. Na střední škole řádí hacker, který vyzrazuje tajemství studentů. Osamělá, ale všímavá Sofía se pokusí odhalit, kdo to má celé na svědomí
srpen-ve-znameni-slavnych-tvari-animovanych-pecek-a-nostalgie-podivejte-se-na-vyhled-vsech-titulu-ktere-brzy-vyjdou-na-netflixu-8
Control Z (2020) | Netflix
Cooking with Paris (1. sezóna) – Slavná Paris Hilton nás s jejími přáteli seznámí s nějakými vychytávkami z kuchyně.
5. srpna
The Old Ways – pátého srpna to bude klidnější. Přibude jen tento hororový snímek z roku 2020, který vypráví příběh o novinářce, jenž se vydá na cestu domů, aby vyšetřila jeden tajemný případ. Vše se to ale zvrtne, když je unesena a brzy zjistí, že se ocitla uvnitř šíleného náboženského kultu, jehož příslušníci se domnívají, že je ďábel.
6. srpna
Hit and Run (1. sezóna) – Šestého srpna uvidíme nový akční a thrillerový seriál o muži jehož žena zemřela na následky autonehody, když ji někdo srazil a odjel, jeho život je rázem v troskách...
Devět emocí (1. sezóna) – Také filmovou antologii od Maniho Ratnama, která se věnuje devíti lidským emocím od soucitu po odvahu a vychází z indické teorie o vnímání krásy.
Quanms Money – Přibude nigérský krimi a komediální film o tom, jak se ze sekuriťáka stane milionář.
The Swarm – Francouzsko-indický horor z roku 2020 o svobodné matce, jež aby zachránila farmu před bankrotem, začíná podnikat v pěstování jedlých sarančat. Brzy si k nim ale vybuduje silný až posedlý vztah.
Vivo – Je animovaný muzikál z roku 2021, jenž vznikal ve studiích Sony Animation.
7. srpna
The Paper Tigers – Komedie o bojovém umění s hvězdou z Cobra Kai v hlavní roli
Takizawa Kabuki ZERO 2020 The Movie – záznam z japonského koncertu
8. srpna
Quartet – Dočkáme se také muzikálové komedie od režiséra Dustina Hoffmana z roku 2012.
9. srpna
Shaman King (1. sezóna) – Uvidíme také japonské anime podle stejnojmenné komiksové předlohy.
10. srpna
Gabby a domeček pro panenky (2. sezóna) – Pokračování veselého seriálu, který provede předškoláky kouzelným domečkem pro panenky, jenž ukrývá roztomilé minisvěty a spoustu rozkošných koťátek.
I need Romance (1. sezóna) – Je pokračování romanticko komediálního korejského seriálu.
Phil Wang: Philly Philly Wang Wang (2021) – speciál stand-up komedie
The Crowned Clown (1. sezóna) – Uvidíme korejské drama od studia Dragon, v němž korejský vládce posadí na trůn svého klauna, aby se uchránil před nebezpečím.
srpen-ve-znameni-slavnych-tvari-animovanych-pecek-a-nostalgie-podivejte-se-na-vyhled-vsech-titulu-ktere-brzy-vyjdou-na-netflixu-9
The Crowned Clown (2019) | Netflix
11. srpna
Bake Squad (1. sezóna) N – Soutěžní podívaná, v níž se utkají profesionální pekaři.
Asphalt Goddess – Je španělské muzikálové drama.
Misha and the Wolves – Ženiny paměti o holokaustu vyvolají poprask, ale po hádce s nakladatelem vyjde najevo odvážný podvod snažící se skrýt mnohem temnější skutečnost.
The Kissing Booth 3 – Finální díl rom-com trilogie je zde! Ella má před sebou poslední prázdniny než se vydá na vysokou, ovšem nejdřív se bude muset rozhodnout, jaká univerzita to vlastně bude.
12. srpna
AIRwabi School for Girls (limitovaná série) – Uvidíme také arabský seriál.
Lokillo: Nothings The Same (2021) – Stand up speciál s kolumbijským komikem Lokillo Florezem.
Monster Hunter: Legends of the Guild (2021) – Dvanáctého srpna se také uveřejní fantasy anime podle herní předlohy od japonské vývojářské společnosti Capcom.
srpen-ve-znameni-slavnych-tvari-animovanych-pecek-a-nostalgie-podivejte-se-na-vyhled-vsech-titulu-ktere-brzy-vyjdou-na-netflixu-10
Monster Hunter: Legends of the Guild (2021) | Netflix
13. srpna
Beckett – tento snímek vypráví příběh o americkém turistovi, jenž se ocitne uvnitř španělského spiknutí.
Brand New Cherry Flavor (1. sezóna) – Čeká nás také hororová mini-série z roku 2020 s Rosou Salazar v hlavní roli.
Rychle a zběsile: Závodníci v utajení (5. sezóna) – pokračování oblíbené animované série na motivy stejnojmenného akčního filmu.
Gone for Good (1. sezóna) – Je francouzský thriller podle novely od spisovatele Harlana Cobena.
The Kingdom (1. sezóna) – je španělské drama o náboženském vůdci, jenž kandiduje na prezidenta a přitom řeší případ vraždy svého spolukandidáta.
Valeria (2. sezóna) – je španělský dramaticko-komediální seriál o spisovatelce, která se snaží najít inspiraci poté, co narazila na slepou uličku ve své kariéře i vztahu
15. srpna
Mother Goose Club (3. až 4. série) – pokračování oblíbeného seriálu pro děti
Rascal Does Not Dream of Bunny Girl Senpai (1. sezóna) – Přibude nové anime o vysokoškolákovi, kterému se změní celý život poté, co se setká s divokým králikem, jenž je z nějakého důvodu pro všechny ostatní neviditelný.
Winx Club (6. sezóna) – pokračování italského animovaného seriálu pro dívky
srpen-ve-znameni-slavnych-tvari-animovanych-pecek-a-nostalgie-podivejte-se-na-vyhled-vsech-titulu-ktere-brzy-vyjdou-na-netflixu-12
Winx Club (2004) | Nickelodeon Animation Studios
16. srpna
Ulička hanby – je komedie z roku 2014 s Elizabeth Banks v hlavní roli.
17. srpna
Tut Tut autíčko Otík (5. sezóna) – animovaná série pro děti. Tú, tú – a jedéééém! Připravte se na legraci i dobrodružství s okouzlujícím dětským vozítkem jménem Otík Klakson, které se prohání po křivolakých silničkách Autíčkova.
Untold: Deal with the Devil (2021) N – je sportovní dokument o boxerovi Christu Martinovi
18. srpna
Black Island – Temná tajemství zdánlivě poklidného ostrova mohou pohltit osiřelého studenta, protože vyrůstá v blízkosti tajemné nové učitelky.
Memories of Murderer: The Nilsen Tapes (2021) – kriminální dokument
Out Of My League – Dočkáme se také italské romantické komedie z roku 2020 o ženě se vzácnou genetickou poruchou, jež se snaží najít lásku.
The Defeated / Shadowplay (1. sezóna) N – minisérie s příběhem odehrávajícím se krátké po druhé světové válce v Berlíně.
The Secret Diary of an Exchange Student (2021) N – portugalská romantická komedie.
19. srpna
Zamilování – je romantický film z roku 2011 s Felicity Jones v hlavní roli.
20. srpna
Comedy Premium League (1. sezóna ) – je nová indická stand-up série, j
Všechno bude fajn (1. sezóna) – je mexické drama
Korean Cold Noodle Rhapsody (1. sezóna) – každý týden bude přibývat nový díl této korejské dokumentární série.
Sweet Girl – Akční thriller s Jasonem Momoou v hlavní roli od režiséra Briana Andrewa Mendozy.
Vedoucí katedry (1. sezóna) – dramaticko komediální série s Jayem Duplassem a Sandrou Oh v hlavních rolích od tvůrců oblíbeného seriálu Hra o trůny.
The Loud House Movie – Je animovaný film od Nickelodeonu na motivy stejnojmenného seriálu o rodince, která se vydá na dovolenou do Skotska.
23. srpna
Zaklínač: Vlčí sen – je animovaný film z roku 2021 od studia Mir na základě oblíbeného stejnojmenného hraného seriálu od Netflixu.
srpen-ve-znameni-slavnych-tvari-animovanych-pecek-a-nostalgie-podivejte-se-na-vyhled-vsech-titulu-ktere-brzy-vyjdou-na-netflixu-14
Zaklínač: Vlčí sen (2021 | Netflix
24. srpna
Oggy a škodíci (1. sezóna) – je animovaný seriál pro děti.
25. srpna
Rob Boss: Happy Accidents, Betrayal and Greed – je nový dokument
Clickbait (1. sezóna) – Thrillerová mini-série s Adrianem Grenierem, Zoe K|azan a Betty Gabriel.
John of God: The Crime of a Spiritual Healer (1. sezóna) – je brazilské kriminální drama
Hotel Makeover (1. sezóna) – nová reality show
Open Your Eyes
Post Mortem: No One Dies in Skarnes (1. sezóna) – je norské drama s nadpřirozenými morivy
Rainbow High (2. část) – Uvidíme pokračování animovaná série pro děti
Really Love (2020) – příběh o malíři, jenž se snaží proniknout do světa umění v hlavním městě USA.
Tayo the Little Bus (4. sezóna)
The November Man – Hvězda z Jamese Bonda, Pierce Brosnan nás provede tímto krimi thrillerem z roku 2014.
The River Runner
The Water Man – Chlapec se vydává na cestu za záchranou nemocné matky. Hledá mýtickou osobu, o které se říká, že má magickou léčivou sílu.
26. srpna
EDENS ZERO (1 sezóna) – anime podle stejnojmenné komiksové předlohy
Rodinný sraz (4. část) – Přibudou další epizody oblíbeného sitcomu. Když se McKellanovi přestěhují ze Seattlu do maloměsta v Georgii, je jejich životní styl konfrontován jižanským způsobem života a konzervativními prarodiči.
27. srpna
He's All That (2021) – Je moderní gender-swap předělávka romantické komedie. Teenagerka hodlá udělat z nešťastného spolužáka krále maturitního plesu.
I Heart Arlo (1. sezóna) – animovaná série podle stejnojmenného filmu
Titletown High (1. sezóna) – Je soutěžní reality show seriál.
28. srpna
Bread Barbershop (2. sezóna) – Na konci srpna přibude ještě pokračování dětského animovaného seriálu.
srpen-ve-znameni-slavnych-tvari-animovanych-pecek-a-nostalgie-podivejte-se-na-vyhled-vsech-titulu-ktere-brzy-vyjdou-na-netflixu-3
Bread Barbershop (2020) | Netflix
Hometown Cha-Cha-Cha (1. sezóna) – Uvidíme také tohle k-drama.
31. srpna
UNTOLD: Crime and Penalties (2021) – Na závěr Netflix přinese sportovní dokument o hokejovém týmu.