Trailer: Pokračování Armády mrtvých láká na další loupež, začátek apokalypsy a kulisy matičky Prahy

Trailer: Pokračování Armády mrtvých láká na další loupež, začátek apokalypsy a kulisy matičky Prahy
Armáda mrtvých | Netflix
Armáda mrtvých patřila k nejočkávanějším blockbusterům letošního roku a upřímně to moc nedopadlo. Zack Snyder tentokrát naservíroval překvapivě nezajímavou a vizuálně odfláknutou podívanou, kde vyjma úvodních titulků nestojí nic moc za zmínku. Tedy kromě postavy kasaře Dietera, jehož si vychutnal sympaťák Matthias Schweighöfer (komedie Bez věcí nad věcí).
Producenti správě vycítili, že by si diváci Dietera mohli oblíbit, takže se mu rozhodli věnovat prequel, v němž se vrátíme do doby, kdy se zombie apokalypsa rozjížděla a Dieter se s několika dalšími rozhodl situaci využít...
Armáda lupičů
Oficiální popis děje: V tomhle prequelu k filmu Zacka Snydera Armáda mrtvých přemluví tajemná žena maloměstského bankovního úředníka Dietera k životnímu dobrodružství. Má se připojit k partě nejhledanějších zločinců Interpolu a pokusit se vykrást údajně nedobytné sejfy po celé Evropě.
Zápletka Armády lupičů působí tak trochu jako Armáda mrtvých protažená kopírkou, ale dojem z traileru je rozhodně jiný. Atmosférou to spíše připomíná některý z posledních dílů Rychle a zběsile, čemuž pomáhá i obsazení Nathalie Emmanuel do jedné z hlavních rolí. Schweighöfer se ujal nejen hlavní role, ale i režie, tak uvidíme, jak si s takovým soustem poradí (prozatím točil jen v rodném Německu). Snímek by měl vyjít ještě letos a našince bezpochyby potěší, že se mimo jiné natáčel i v matičce Praze.
Armáda lupičů
Armáda lupičů