Poslední série Lucifera se dočkáme dřív, než jsme čekali. Netflix prozradil přesné datum

Poslední série Lucifera se dočkáme dřív, než jsme čekali. Netflix prozradil přesné datum
Lucifer (2016) | Netflix
Tento seriál, jenž vypráví příběh rebelujícího syna samotného Boha, Lucifera Morningstara, patří mezi nejsledovanější tituly na Netflixu a jeho závěrečnou sérii očekávají statisíce fanoušků po celém světě. Není tudíž žádným velkým překvapením, že je studio pravidelně informuje novinkami z jeho pekelného světa. Nedávno nám v téměř hodinovém videu ukázali, jak to vypadá, když si herci vymění své role, včera ale ve svém novém příspěvku prozradili něco podstatnějšího.
Lucifer
Ve videu si zrekapitulujete vše, co se zatím v seriálu odehrálo. Od prvotního Luciferova seznámení s Chloe, přes odhalení jeho skutečné identity, až po návštěvu Evy, archandělů a epické bitvy, jež nám byla naservírována na konci poslední páté série. To ale není to nejpodstatnější, co video fanouškům přináší. Primárním sdělením je zde datum vydání finální šesté sezóny. A kdy to bude? Konkrétním datem vydání poslední části Lucifera se má stát 6. září.
Prozatím přesně nevíme, co nás čeká. Je ale potvrzené, že dostaneme 10 epizod. V těch by se měl do hloubky rozebrat vztah mezi Luciferem a démonkou Mazikeen. Doteď nám totiž není úplně jasné, proč je mu i přes všechny jeho nedostatky nadále oddaná. Hlavním tématem ale jistě bude vysvětlování a následky Luciferovy nově získané důležité pozice a láska mezi jím a detektivkou Chloe. Tak co na to říkáte? Těšíte se na poslední sezónu?
Netflix přichystal fanouškům seriálu Lucifer pořádné překvapení
Seriály10. 6. 2021
Netflix přichystal fanouškům seriálu Lucifer pořádné překvapení