DC komiksy se dočkají další filmové adaptace. Tentokrát čekejte zrzku v černém

DC komiksy se dočkají další filmové adaptace. Tentokrát čekejte zrzku v černém
BATGIRL #37 | GIUSEPPE CAMUNCOLI and CAM SMITH/DC Comics
O filmu Batgirl se mluví už od roku 2018, kdy ji měl do procesu tvorby uvést americký režisér Joss Whedon. Vzhledem k tomu, že se však se studiem Warner Bros. nedokázal domluvit na scénáři, z filmu sešlo. Nyní ale může vše začít nanovo. Režisér sehnal tvůrčí tým a oblíbený charakter se může brzy předvést ve své hrané podobě.
Na scénáři se bude podílet tvůrkyně připravovaného Flashe Christina Hodson po boku belgických filmařů Adila El Arbiho a Bilalla Fallaha. Ti mají na svém kontě například snímek Mizerové navždy z roku 2020. Zatím není známo, kdy se filmu dočkáme, poněvadž je projekt teprve v plenkách. Neočekává se, že bychom se jej dočkali dříve než v roce 2023. Vzhledem k tomu, že již probíhá casting, se fanoušci ptají, kdo ztvární hlavní roli dcery policejního důstojníka Jamese Gordona Barbary Gordonové aka Bat Girl.
komiksy-dc-se-dockaji-dalsi-filmove-adaptace-tentokrat-cekejte-zrzku-v-cernem-1
Haley Lu Richardson v The Edge of Seventeen | Sony
Ve hře je hned několik známých jmen. Seznam adeptek byl prozrazen na stránkách magazínu Deadline a je mezi nimi například herečka z filmu Život v Heights Leslie Grace, dále mladičká americká herečka, kterou jste mohli vidět ve snímku Dora a ztracené město, Isabella Merced. Mezi dalšími adeptkami je také Zoey Deutch (Politik, Zombieland: Rána jistoty) a Haley Lu Richardson (The Edge of Seventeen, Rozpolcený).
Co říkáte na výběr vy? Máte své favoritky?
komiksy-dc-se-dockaji-dalsi-filmove-adaptace-tentokrat-cekejte-zrzku-v-cernem-2
Leslie Grace v Život v Heights | Warner Bros.