Hvězdu bláznivé série pokousal žralok během natáčení. Záběry ukazují, jaké měl kaskadér štěstí

Hvězdu bláznivé série pokousal žralok během natáčení. Záběry ukazují, jaké měl kaskadér štěstí
Shark Week | Discovery Channel
Zatímco série Jackass, v níž Johnny Knoxville či Steve-O už dvacet let posouvají limity sebezáchovy, je známá nesčetnými nehodami a vážnými zraněními, žraločí show na Discovery Channel měla dosud značně normálnější pověst. Sean 'Poopies' McInerney, jenž se objeví jako nová posila v chystaném čtvrtém 'Jackass' filmu, však bude na natáčení pořadu Shark Week vzpomínat docela jinak.
McInerney, známý jako profesionální surfař, performer a YouTuber, se v
Shark Week
Shark Week | Discovery Channel
Shark Week objevil společně s dalšími kolegy z Jackass před premiérou čtvrtého filmu. Nechal se na prkně táhnout za skútrem, který jej nasměroval na připravenou rampu, před níž se to hemžilo žraloky. Namísto ladného skoku přes nebezpečné území ovšem McInerney spadl rovnou do jámy lvové a má velké štěstí, že je stále naživu. Jak ukazuje video na jeho YouTube kanálu, žraloci se na něj ihned po dopadu vrhli a jeden z nich mu poranil levou ruku.
Při popisu celého incidentu byl surfař evidentně rozklepaný a uvědomoval si, že vše mohlo dopadnout mnohem hůře. "Byl jsem přesvědčený, že to nepřežiju," tvrdí McInerney. "Kolem mě bylo tak deset žraloků a já se snažil vyplavat z vody. A nemohl jsem. Věděl jsem, že mě jeden kousl, a myslel jsem, že mě napadne dalších šest žraloků, což se naštěstí nestalo. Mám jen poraněnou ruku. Byl to nejděsivější zážitek v životě. Moc jsem toho neviděl a byl jsem v šoku."
Jackass: Film
Jackass: Film | Paramount Network
Nedobrovolný protagonista této strašidelné události je v pořádku a kromě jizvy neponese žádné trvalé následky, tudíž kolegové z Jackass berou záležitost s humorem a vidí v ní skvělou reklamu, která jen podtrhuje bláznivý rozsah jejich počínání. To už ostatně vyústilo třeba v krvácení do mozku a diváci jsou jistě zvědaví, co si Johnny Knoxville a spol vymyslí v nadcházejícím celovečeráku Jackass Forever, který v amerických kinech startuje už 22. října. Rozhodně si však neodpustí žraločí narážku směrem k nováčkovi McInerneymu.