Rozhovor s nejznámějším americkým sériovým vrahem slibuje mrazivou podívanou. Omotá si kolem prstu i vás?

Rozhovor s nejznámějším americkým sériovým vrahem slibuje mrazivou podívanou. Omotá si kolem prstu i vás?
No Man of God | RLJE Films
Ted Bundy není jméno, které by bylo třeba dlouze představovat. Snad každý o něm slyšel, přičemž v poslední době se jeho příběh stal základem pro řadu rekonstrukcí. Aby ne, podobných případů svět moc nepamatuje - Bundy se detektivům přiznal celkem ke třicítce vražd v sedmi amerických státech.
Jeho obětmi byly pohledné mladé ženy, které nejčastěji omráčil, znásilnil, uškrtil a následně znásilnil mrtvé tělo. K některým ostatkům se dokonce vracel opakovaně a znásilňoval je, dokud mu v tom nezabránil pokročilý rozklad. Několika mrtvolám rovněž uřízl hlavy. Takových případů skutečně historie moc nepamatuje. Bundy byl ovšem výjimečný tím, jak dobrý byl manipulátor. Z rozhovorů s ním nemáte pocit, že právě posloucháte monstrum. Působí vyrovnaně, věcně, sympaticky. Tuhle Bundyho stránku pocítil především agent FBI Bill Hagmaier, který měl zaznamenat Bundyho výpověď a dostat z něj co největší množství informací. Nový snímek se zaměřuje právě na tento rozhovor, který byl navíc nahráván, takže autoři filmu No Man of God mohli dialogy rekonstruovat doslova slovo od slova.
No Man of God
Roli Hagmaiera, který se na filmu sám podílí jako producent, se ujal Elijah Wood. Postavu Bundyho přijal držitel ceny Emmy Luke Kirby (Úžasná paní Maiselová). No Man of God byl v červnu uveden na Filmovém festivalu Tribeca a dočkal se pochvalných ohlasů. Datum premiéry zatím nemá.
No Man of God
No Man of God