Sex ve městě je zpátky! První fotka z natáčení nové řady ukazuje, že se hrdinky šedin nebojí

Sex ve městě je zpátky! První fotka z natáčení nové řady ukazuje, že se hrdinky šedin nebojí
Sex ve městě | HBO
Než pokročíme, proč si onen slavný plakát s "omladinou" nepřipomenout...
sex-ve-meste-je-zpatky-na-prvnich-fotkach-z-nataceni-nove-rady-a-ukazuje-ze-se-hrdinky-sedin-neboji-1
Sex ve městě 2 | HBO
Nová navazující mini-série, která bude mít deset půlhodinových epizod a nese název And Just Like That..., by podle všeho naštěstí podobným neduhem trpět neměla. Natáčení právě probíhá v ulicích New Yorku a dle první uvolněné fotky se dámy nebudou za svůj pokročilý věk stydět...
sex-ve-meste-je-zpatky-na-prvnich-fotkach-z-nataceni-nove-rady-a-ukazuje-ze-se-hrdinky-sedin-neboji
And Just Like That... | HBO Max
... čemuž odpovídá i oficiální popis série, v němž se mluví o tom, že pokud hrdinky považovaly život v třiceti za složitý, padesátka jim teprve ukáže.
Mezi navrátilce, jak už jste z fotky poznali, patří Sarah Jessica Parker (Carrie Bradshawová), Kristin Davis (Charlotte Yorková) a Cynthia Nixon (Miranda Hobbsová). Sexuchtivá Samantha bude absentovat, neboť jednak si Kim Cattrall na podobnou roli připadá už stará (a tenhle pocit měla již v době natáčení zmíněného druhého filmu) a současně herečka příliš nevychází se zbytkem hereckého týmu, takže dobrovolně hodila ručník do ringu.
Mezi další známé tváře budou patřit Chris Noth (Pan Božský), David Eigenberg (Steve Brady), Evan Handler (Harry Goldenblatt) nebo Willie Garson (Stanford Blatch). Fanoušci by se tak navzdory změně názvu a ochuzení o jednu z hlavních hvězd původní show měli cítit jako doma.
And Just Like That... vzniká pro HBO Max a k premiéře by mělo dojít ještě letos. Kdy se série dočkáme na "obyčejné" HBO v tuhle chvíli ale nevíme.